איך מרוקנים את המחשב?

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפעמים עולה לי שהמחשב עמוס ויש קבצים שאשר למחוק בלי להזיק לחומר שלי, כעת המחשב שלי מפוצץ, זה עלה ובטעות סגרתי את זה. איפה אפשר למצוא אותו?

• הוסף לסימניות
תפתחי את השירשור בפורום "תוכנה חומרה ורשתות"..
כך יש יותר סיכוי שתקבלי תשובה, כי הטכנאים לא מסתובבים בפורום איש את רעהו.
שנית, להבא אם מישהו יתקע, יהיה לו קל יותר למצוא את התשובות שענו לך...

• הוסף לסימניות
אז אני רואה שהם כן מסתובבים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1239103:
תפתחי את השירשור בפורום "תוכנה חומרה ורשתות"..
כך יש יותר סיכוי שתקבלי תשובה, כי הטכנאים לא מסתובבים בפורום איש את רעהו.

כולם בודקים מה חדש בהודעות מהיממה האחרונה, כך שכולם מסתובבים בכל הפורומים.

• הוסף לסימניות
אנא.. מי שיודע. אני לא יכולה לעבוד מרב עומס.

• הוסף לסימניות
תיכנסי להתחל>לוח הבקרה>תוכניות ותכונות
שם את יכולה להסיר או לשנות את התוכניות וההתקנים, את גם רואה שם את כמות הזיכרון שלוקחת כל תוכנית

אני לא טכנאי;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;1239475:
מה את אומרת!
חחחחחחחחחח
מה שאת שומעת לחלוטין...................:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1239132:
כולם בודקים מה חדש בהודעות מהיממה האחרונה, כך שכולם מסתובבים בכל הפורומים.
לא ידעתי שאתה 'כולם'. (אני לא).

• הוסף לסימניות
לפתוח.
ולסרוק את הכל, וללחוץ אח"כ 'תקן'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1239522:
לא ידעתי שאתה 'כולם'. (אני לא).

אם אתה כטכנאי מסתובב רק בפורום חומרה ורשותות ודומיהם, איך בדיוק הגעת לפורום איש את רעהו?

• הוסף לסימניות
אודה להסבר, מה התוכנה הזאת בדיוק עושה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה