איך מרחיקים עש מסכך?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
רסוס

• הוסף לסימניות
k600 של סנו

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים. יש לכם ניסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
האמת שקצת מאוחר.
בעיקרון הטוב הוא להביא מדביר מקצועי. והוא סוגר את זה בתוך יריעת אלומניום לחמשה ימים.
העלות של זה היא כ250 ש"ח ליריעה גדולה. (2.5*3.1 מטר).

לבדך, תרסס K 300 או K 600 על הסכך כשהוא פרוס. ותגלגל אותו חזרה, וסגור אותו בניילון, או באריזה של הסכך.
לאחר יממה, (לדעתי אפשר גם פחות), תפתח את הסכך, ותרחצהו בחמין, או שתנערהו היטב באמצעות מברשת, מטאטא או שואב אבק חזק.

לפני האריזה לשנה הבאה, מומלץ לרסס ב K 600 היטב, ולסוגרו בניילון נצמד, או סתם ניילון ולהדקו היטב.

שנה טובה

• הוסף לסימניות
אצל הורי הסכך שמור ויפה כבר למעלה מעשור,

כל שנה מרססים את הסכך בבוקר לאחר החג ומשאירים פתוח עד לצהריים שהכל יבש לחלוטין,(קי 600, קי 300 וכד') אז מגלגלים ואורזים אטום לחלוטין בניילון נצמד כמה שכבות ומאכסנים במקום יבש.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, ובמיוחד לאלחנן

• הוסף לסימניות
בסוכה של הורי (זאתי של ה-75 מ"ר) יש 11 יריעות קיינעס כבר 10 שנים כמו חדש!
הסוד הוא טיפול מפנק ומטפח אחרי כל חג.
בשנה הראשונה שקנינו אותם צבענו אותם בלקה שקופה ובכל שנה אחרי השימוש מרססים אותו טוב טוב עם K 600 היבש ובכל סיבוב וחצי בערך שמים כמה כדורי נפטלין.

ארוך ומסובך אולי - אבל שווה! כל הסכך חדש לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;649437:
בשנה הראשונה שקנינו אותם צבענו אותם בלקה שקופה ובכל שנה אחרי השימוש מרססים אותו טוב טוב עם K 600 היבש ובכל סיבוב וחצי בערך שמים כמה כדורי נפטלין.

הלקה לא פוסלת את הסכך ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;649437:

גם אצל ההורים שלי עושים כך, אבל אני החלטתי שבסוכה שלי לא.

הריח, אוי הריח...

יש לי במבוק. שטיפה תחת זרם מים חזק בערב חג, ומיד לאחמ"כ מניחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;649465:
גם אצל ההורים שלי עושים כך, אבל אני החלטתי שבסוכה שלי לא.

הריח, אוי הריח...

יש לי במבוק. שטיפה תחת זרם מים חזק בערב חג, ומיד לאחמ"כ מניחים.
שום ריח ושום נעליים.
רבע שעה אחרי ששמו את הסכך - הלך הריח ונעלם עד לשנה הבאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה