נכתב ע"י שולה;649437:בסוכה של הורי (זאתי של ה-75 מ"ר) יש 11 יריעות קיינעס כבר 10 שנים כמו חדש!
הסוד הוא טיפול מפנק ומטפח אחרי כל חג.
בשנה הראשונה שקנינו אותם צבענו אותם בלקה שקופה ובכל שנה אחרי השימוש מרססים אותו טוב טוב עם K 600 היבש ובכל סיבוב וחצי בערך שמים כמה כדורי נפטלין.
ארוך ומסובך אולי - אבל שווה! כל הסכך חדש לחלוטין!
אם אבא שלי עשה כך - אני מאמינה שלא.נכתב ע"י דניאל נ;649448:הלקה לא פוסלת את הסכך ???
נכתב ע"י שולה;649437:בסוכה של הורי (זאתי של ה-75 מ"ר) יש 11 יריעות קיינעס כבר 10 שנים כמו חדש!
הסוד הוא טיפול מפנק ומטפח אחרי כל חג.
בשנה הראשונה שקנינו אותם צבענו אותם בלקה שקופה ובכל שנה אחרי השימוש מרססים אותו טוב טוב עם K 600 היבש ובכל סיבוב וחצי בערך שמים כמה כדורי נפטלין.
ארוך ומסובך אולי - אבל שווה! כל הסכך חדש לחלוטין!
שום ריח ושום נעליים.נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;649465:גם אצל ההורים שלי עושים כך, אבל אני החלטתי שבסוכה שלי לא.
הריח, אוי הריח...
יש לי במבוק. שטיפה תחת זרם מים חזק בערב חג, ומיד לאחמ"כ מניחים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים