כללי איך מרימי עשתה את הזהב והזוהר מסביב בכרטיס שזכה?

• פותח הנושא vj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכללהסביר לי.

• הוסף לסימניות
באמת 48 אנשים לא יודעים???:confused:

• הוסף לסימניות
יש כל מיני סטיילים שעושים כאלה דברים. לא יכולה לפרט כי אני לא זוכרת איך נראה הכרטיס.

• הוסף לסימניות
זה החלק שמענין אותי איך עושים גם הבפנים ובמיוחד הבחוץ, תודה

קבצים מצורפים

• gold.jpg
    KB 14.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ה"בחוץ" נראה כמו מעברי צבע בקו + קו דק תוחם
ההשתקפות מאד פשוטה- להפוך ולתת מסכת מעבר
הנוצצים יש כמה אופציות לעשות אחת מהם זה כוכב עם מסכת עיגול מעל כך שהקצוות הולכים ומתבהרים.

• הוסף לסימניות
יש סטיילים שעושים זאת.
אני מצרפת חלק. תוכלי לשחק באפשרויות ש FX ולשנות להתאים למה שאת רוצה.

קבצים מצורפים

• 80 Styles.rar
    2.4 MB · צפיות: 11
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הזהב מסביב זה באמת קו מקיף עבה שעשיתי לו EXPEND בשביל המעבר צבע ושמתי מאחורה. וברקע זה MESH TOOL .

מקווה שזה יצא כמו שצריך בדפוס כי כבר היה כמה שינויים....

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה