איך משחררים?

• הוסף לסימניות
איך משחררים סליל של טלפון שמתפתל ומתפתל עד כדי כך שבכל הרמת טלפון, צריך להרים את כל משא הטלפון כדי לדבר.

ניסיתי ליישר אותו והוא מסתלסל עוד יותר.
הבו עיצות. ולא לקנות חדש. כי אין תקציב..

• הוסף לסימניות
נסי לגלגל אותו בסבלנות בכיוון ההפוך, תני לו להסתובב הוא יפתח,
וכדי שזה לא יקרה שוב יש לקנות פלסטיק קטן שמתחבר בין החוט לאפרכסת (נדמה לי) והוא לא נותן לחוט להסתלסל.

• הוסף לסימניות
1. בד"כ כשמרימים את השפורפרת באויר החוט מסתלסל אוטומטי בכיון ההפוך ומשתחרר.
2. אפשר לקנות במס' שקלים חוט חדש ולא טלפון.

• הוסף לסימניות
לקנות חוט חדש.

• הוסף לסימניות
עיצה פשוטה ומועילה! לשחרר את החוט מהטלפון, להחזיק אותו (בקצה שמחובר לטלפון לא לשפורפרת) גבוה כשכל החוט באויר באופן אנכי ב ולתת לו להסתובב עד שמתיישר.

• הוסף לסימניות
קונים רק את החוט!! זה כמה שקלים בודדים....

• הוסף לסימניות
זכרונות ילדות :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש תמיד גם מכשיר נייח אחד.. למקרה של הפסקת חשמל...
זה נראה לי מצרך חובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1120440:
לי יש תמיד גם מכשיר נייח אחד.. למקרה של הפסקת חשמל...
זה נראה לי מצרך חובה...

למה נייח מול נייד זה פיתרון להפסקת חשמל?
אם כבר ההיפך... [-באלחוטי].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1120396:
מה אתם עדיין משתמשים בכזה?
אנחנו בעידן המודרני.....

כן. בכוונה ביקשתי לקנות נייח, כדי שאהיה מוגבלת ולא אתפתה לדבר מחוץ לשעות העבודה. מה שאין כן בנייד.
הטלפון מיועד רק לעסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1120446:
כן. בכוונה ביקשתי לקנות נייח, כדי שאהיה מוגבלת ולא אתפתה לדבר מחוץ לשעות העבודה. מה שאין כן בנייד.
הטלפון מיועד רק לעסק.

רק עכשיו הבנתי מה שכתבת בפתיחת האשכול
נכתב ע"י ויזל;1119715:
הבו עיצות. ולא לקנות חדש. כי אין תקציב..
כי כשקראתי את זה, קצת נבהלתי...

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה