לא עונים שם...ד"ר ולדימיר פלוטקין. מנהל חדר לידה · מחלקה : 02-6666228
יש מענה בימים ראשון עד חמישי בין השעות 08:00 ל 15:00 בצהריםלא עונים שם...
יש עוד דרך?
בשביל זה כדאי להתקשר למזכירות שלומתאים להתקשר לברר מידע על ניתוח פרטי?
בשביל זה כדאי להתקשר למזכירות שלו
לא עונים שם כבר שעותתת:/בשביל זה כדאי להתקשר למזכירות שלו
הם לא נותנים מידע על קביעת תור לניתוחמה עם שר"פ שערי צדק?
אין מענה?
לענין לכתוב לו בשביל קביעת תור?
ברורלענין לכתוב לו בשביל קביעת תור?
תודה רבה
ברור
הוא זמין תמיד
אם הוא עסוק הוא מבקש להתקשר אחר כך ואפילו חוזר בעצמו
השגת אותו? יש עליו המלצות?הם לא נותנים מידע על קביעת תור לניתוח
אמרו שאני שולחת להם את ההפניה ממנו (אחרי היעוץ) והם רק מטפלים בהתחיבות
פרופסור שמחה יגל בהדסה הייתי מאד מרוצה מכל הבחינות -קיסרי פרטיהשגת אותו? יש עליו המלצות?
הלכתי אחריו בעיניים עצומות אבל הבנתי שלאחרונה זה לא כך
יש למישהי המלצות על עוד מנתח?
מצטרפת לנמלצות עליו כבן אדם.חן סלע משערי צדק
הייתי מרוצה מאוד מאוד
התאוששות קלה יחסית, הוא בנ"א נחמד ומרגיע
ממליצה מכל הבחינות!
העיקר שיהיה בשעה טובה ובקלות
מצטרפת להמלצהחן סלע משערי צדק
הייתי מרוצה מאוד מאוד
התאוששות קלה יחסית, הוא בנ"א נחמד ומרגיע
ממליצה מכל הבחינות!
העיקר שיהיה בשעה טובה ובקלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים