דרוש מידע איך משיגים את המוקד לעידוד תעסוקת הורים במשרד העבודה?

• הוסף לסימניות
זה לא הגיוני מה שקורה שם.
אחרי שעות של המתנה הטלפון מתנתק.
כשמתקשרים שניה לפני שהמוקד נפתח, מיקומך בתור 180.
אחרי המתנה של שעה, יש צליל חיבור, ושקטטטטטטטט מעבר לקו.
עדיין לא נפלתי מהקו, תודה לה', אבל מה זה השקט הזה עכשיו והאם להמשיך להמתין?
יש עצה?

• הוסף לסימניות
אני תמיד מתקשר בחמישה ל4
ואז אין נפילות
מחכה עד ועד בכלל
בסוף בסוף בסוף עונים
מדינה בהפרעה...
הקטע הוא שאין להם בוס והם לא נותנים דוח לאףאחד
כך שהם עושים מה שבא להם

• הוסף לסימניות
רק מבקר המדינה!!
סיכוי אחרון, ל יודעת אם יעזור
פשוט לא הגיוני
חייב להיות חוק לגבי זמן המתנה
(נראה לי שיש בעיקרון זכור לי שפעם דברו על זה פה)
ו... שיהיה אסור לשים באופן קבוע זמני ההמתנה ארוכים מהרגיל...
אני מחכה פעם אחת שיגידו זמני ההמתנה רגילים...
זה הזוי!! רק בשביל להשיג את הגופים השונים צריך להעסיק מזכירה
זה פוגע בתפוקת עבודה!!
חייב להיות חוק דחוף בנושא!!
בתקופה האחרונה אני בקריזה של חוקים, למה הביוקרטיות פה מוציאות מהדעת..
ולא אפשריות
חבל שאני לא המחוקקת...
לשלוח את מייל התלונה - לכל משרד אפשרי!!!

• הוסף לסימניות
לאחר הרבה שיחות שלא נענו כמו שרת מתארת,
אני שלחתי להם מייל עם איום שתוך כמה שעות אם אין תשובה אני פונה למבקר המדינה, והפלא ופלא תוך שעה קבלתי דרגה.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, לשלוח תלונה למבקר המדינה, ואולי בנוסף לשלוח פניה לוועדה לפניות הציבור של הכנסת
אולי יעזור

• הוסף לסימניות
לאחר הרבה שיחות שלא נענו כמו שרת מתארת,
אני שלחתי להם מייל עם איום שתוך כמה שעות אם אין תשובה אני פונה למבקר המדינה, והפלא ופלא תוך שעה קבלתי דרגה.
למי שלחת מייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה