נכתב ע"י אוהב0ישראל;554531:דירוג אישי מבחינת צורניות הפונטים:
1. פונטביט
2. פונטייפ
3. מאסטרפונט
מבחינת איכות טכנית:
1. פונטייפ
10. פונטביט
15. מאסטרפונט
הרעיון היא רעיון גאוני ומבריקנכתב ע"י trew;554572:אגב פונטים חינמים יושב לי רעיון בראש כבר זמן מה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה
היות וכל גרפיקאי צריך ארסנל פונטים כזה או אחר לשימוש יומיומי חשבתי אולי לעשות מאגר של פונטים של חברי הפורום (או כל גרפיקאי שרוצה)
הכללים במאגר יהיו כאלה שכל אדם שנותן פונט אחד יותר לו להשתמש עם כל הפונטים שיש במאגר לאיזה שימוש שהוא רוצה כולל מסחרי. מי שלא תורם את הפונט שהוא יוצר (נו חברה אתם גרפיקאים לא?) יאסר עליו להשתמש בחבילה של הפונטים לכל שימוש שהוא
במילים אחרות זה לקנות מאגר פונטים בפונט אחד שהוא שלך
בצורה כזאת המאגר רק יגדל והחברים פה לא יצטרכו להוציא המון המון כסף על שידרוג והקמה של המאגר שלהם
מה אומרים?
וזה כי?נכתב ע"י אלגנט;554582:הרעיון היא רעיון גאוני ומבריק
הסיכוי שיצליח שואף לאפס
"כי כולנו בני אדם"נכתב ע"י פוס;554603:ולמה שאשקיע בפונט מיוחד ומלוטש, כשאקבל את אותה התמורה גם לפונט עקום ומיותר?
זו בעצם ההבדל בין השיטה הסוציאלית לזו הקפיטליסטית.
נכתב ע"י trew;554572:אגב פונטים חינמים יושב לי רעיון בראש כבר זמן מה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה
היות וכל גרפיקאי צריך ארסנל פונטים כזה או אחר לשימוש יומיומי חשבתי אולי לעשות מאגר של פונטים של חברי הפורום (או כל גרפיקאי שרוצה)
הכללים במאגר יהיו כאלה שכל אדם שנותן פונט אחד יותר לו להשתמש עם כל הפונטים שיש במאגר לאיזה שימוש שהוא רוצה כולל מסחרי. מי שלא תורם את הפונט שהוא יוצר (נו חברה אתם גרפיקאים לא?) יאסר עליו להשתמש בחבילה של הפונטים לכל שימוש שהוא
במילים אחרות זה לקנות מאגר פונטים בפונט אחד שהוא שלך
בצורה כזאת המאגר רק יגדל והחברים פה לא יצטרכו להוציא המון המון כסף על שידרוג והקמה של המאגר שלהם
מה אומרים?
נכתב ע"י trew;554597:שאלה נכונה כשמדובר שיש במאגר פונט אחד או שתיים
מה קורה כשיש 10 פונטים?
מה קורה כשיש 100 פונטים במאגר?
מה קורה כשיש 1000 פונטים במאגר?
זה דבר אחד
דבר שני אם אני עכשיו הראשון ששם פונט אז אני באמת לא מרוויח כלום אבל אם אחרי שאני אשים את שלי אתה תשים את שלך ככל שיגדל המאגר יהיה לך עוד ועוד פונטים בזכות הפונט הראשון כמובן זאת אומרת ששוה להשקיע
כמובן זה פרוייקט קהילתי ולא פרטי ולכן החברה צריכים להתנהג כקהילה שתורמים כי תורמים ולא כי זה מביא כסף (למרות שפה יש גם כסף לא מעט)
נכתב ע"י אוהב0ישראל;554531:דירוג אישי מבחינת צורניות הפונטים:
1. פונטביט
2. פונטייפ
3. מאסטרפונט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים