התייעצות איך משיגים תור דחוף לרופא גסטרו מומלץ?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הפניה מרופא משפחה לרופא גסטרו.
ביררתי במוקד היעוץ הרפואי של עזר מציון וקיבלתי המלצה על 2 רופאי גסטרו שמקבלים דרך הקופה שלי (מכבי)
התקשרתי לקבוע תור ו-
אצל שניהם התור הפנוי הקרוב בעוד שלשה-ארבעה חודשים :(
מה אפשר לעשות כדי להשיג תור בהקדם?
אשמח להדרכה מבעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת.
אם זה ממש דחוף - תקבעי לרופא פרטי שמקבלים עליו החזר מקופ"ח בתור "יעוץ". (כמו ראש מחלקת גסטרו)

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת.
אם זה ממש דחוף - תקבעי לרופא פרטי שמקבלים עליו החזר מקופ"ח בתור "יעוץ". (כמו ראש מחלקת גסטרו)
הבנתי שאם אני הולכת פרטי אני צריכה דוקא מישהו שלא מקבל דרך מכבי,
אחרת יגידו לי שאני צריכה לחכות לתור דרך מכבי ולא אקבל החזר אם אלך אליו פרטי.
זה נכון?
מישהו יודע איך הולך ההחזר על יעוץ פרטי במכבי זהב?
אין לי נסיון עם זה ב''ה...

• הוסף לסימניות
לא בטוח.
ברגע שהלכת לרופא פעם אחת דרך מכבי לא יסכימו לך ללכת פרטי אליו, אבל רופא שלא היית אף פעם - תנסי!

• הוסף לסימניות
אנחנו במדינת ישראל למי ששכח.
לא נעים, אבל הדרך שהכי מועילה היא להיות נודניק,
להתקשר לקופה ולהסביר שזה דחוף מאוד, להתקשר עוד פעם, ועוד פעם...
זה עובד !!!

• הוסף לסימניות
אני מצאתי פעם באתר של מכבי רופא גסטרו מהיום למחר (או למחרתיים, לא זוכר בדיוק)!

• הוסף לסימניות
במאוחדת כשאין רופא זמין בקופה נותנים התחייבות למרפאה בבית חולים..
שם בד"כ הרופאים יותר מקצועיים..

• הוסף לסימניות
במאוחדת כשאין רופא זמין בקופה נותנים התחייבות למרפאה בבית חולים..
שם בד"כ הרופאים יותר מקצועיים..
מה נחשב ל'רופא זמין', כלומר, מהו פרק הזמן שנחשב סביר להמתין לתור ומעליו כבר יתנו התחיבות למרפאה?

• הוסף לסימניות
מניסיון טרי, תבדקי כל הזמן האם התפנה תור לרופא שאת צריכה, אנשים מבטלים תורות כל הזמן, אבל צריך מעקב כל הזמן על התורים, כי זה נתפס מהר.
לגבי בקור פרטי אצל הרופא, אם זה שר"פ בבי"ח, הם עושם את כל ההתנהלות מול הקופה, כדאי לשאול אותם.

• הוסף לסימניות
בתור נציגה שעובדת במוקד זימון תורים של מכבי אני יכולה להגיד שההמלצה שלי היא לפנות ישירות לבית חולים ולבקש טופס התחיבות מהסניף (רק בבתי חולים שבהסכם עם מכבי , כמובן ), כי ההמתנה היא ארוכה מאוד .

• הוסף לסימניות
כמובן שאם יש לך קשר למשהו בכיר במכבי את יכולה לנסות דרכו להקדים את התור , אבל על ביטולים אין לך מה לסמוך..

• הוסף לסימניות
כל מי שמתקשר למשה שלזינגר מקבל יחס של מקורב.
לא כך?

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה אתם בארץ, אבל בהדסה קיבלתי לאחרונה תור תוך שבוע, שילמתי 100 ש"ח - שזה מה שעולה במרפאה ציבורית.
(הקופה סירבה להביא התחייבות, העדפתי לשלם ואח"כ לריב עם הקופה על התחייבות...)

• הוסף לסימניות
בהדסה יש את פרופסור גולדין, הוא מאוד גדול ואפשר להמתין אצלו לתור אפילו חצי שנה לפעמים.
אבל יש שתי צורות איך אפשר לקצר את ההמתנה, אפשר לנסות במרפאה הפרטית, לשלם ולקבל החזר מהקופה (כמה שהם נותנים).
אפשר גם להתקשר ביום שהם עושים תזכורות לשבוע הבא, ואז לפעמים מתבטל תור ונכנסים מיידית לתור תוך כמה ימים, זה קרה לי פעם אחת אחרי שנדנדתי כמה פעמים באותו יום יום התזכורות.
אבל לא בטוח שאתם צריכים להתאמץ לכזה רופא גדול.

• הוסף לסימניות
בתור נציגה שעובדת במוקד זימון תורים של מכבי אני יכולה להגיד שההמלצה שלי היא לפנות ישירות לבית חולים ולבקש טופס התחיבות מהסניף (רק בבתי חולים שבהסכם עם מכבי , כמובן ), כי ההמתנה היא ארוכה מאוד .
לא הבנתי מזה טופס התחייבות?

• הוסף לסימניות
טופס 17.
התחייבות מקופת החולים שהם משלמים על הביקור/טיפול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה