דרוש מידע איך משכנעים ילד(?) בן שנה לשבת/לשכב יפה כשמלבישים/מחתלים אותו?

• הוסף לסימניות
...ואיך משכנעים ילדון בן שנתיים לשבת שניה אחת במצב רגוע כדי שאוכל להלביש אותו?
אני מושיבה אותו. נוטלת את הגופיה ומכוונת לראש. בינתיים הוא מספיק להתגלגל ולהתכונן לסלטה. אני תופסת בו עם הגופיה ביד, מסדרת את הראש - הוא שוב מתחמק...

לפעמים לוקח לי שעה שלמה להלביש אותו!

אצל בת השנתיים שלי הולך מאוד סיפור בהפעלה:
איך מיללת חתולה קטנה? ואיך מיללת חתולה גדולה?
איך מייללת החתולה הקטנה כשהיא רעבה?
כשהיא רוצה את אמא?
איך מיללת החתולה הגדולה כשהיא מחפשת את הקטנה?
וכשהיא רעבה?
וכשהיא עייפה?

כנ"ל על כל מיני דברים: איך מסתובבת מכונת הכביסה? וכשהיא סוחטת וכו' וכו'

יש גם את אופציית הטיול: בואי נחליף טיטול, נשטוף פנים וכו' ונצא לטיול! (גם לשפוך את הפח זה טיול מקסים!)
זה בתנאי שאת לא גרה בקומה גבוהה בלי מעלית..

ולפעמים לא הולך, כי הבייבי הגדולה עייפה.
אז אני מחשיכה את החדר, נותת לה מוצץ, מערסלת אותה ומדברת ממש בשקט
כשהיא נכנסת לרוגע אני לוחשת לה: יופי, עכשיו נחליף טיטול. בד"כ היא לא מתנגדת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לעשות קולות גם תוך כדי התפתלות זריזה לכיוונים שונים ובריחה.

ילד שמטפס על שיש (הוא שפך קקאו כשישנתי. מנין הגיע לקקאו? פשוט, טיפס על כיסא ומשם לשיש...) לא אמור לפחד מ'מקום גבוה'. אדרבא, זה אתגר בשבילו לרקוד במקום החדש ולבדוק אותו.
בינתיים, כשצריך לרסן אין הרבה ברירות, והפאצ' מרגיע.

אל תתיאשי. נסי קצה של משהו שהוא יצטרך להחזיק בך כדי לא לפול וכך תוכלי להלביש אותו בלי מלחמות ותסכולים
שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
אם ח"ו צריכים לתת לילד תרופה או זריקה והוא מתנגד בכל תוקף מה עושים?
יש כזאת שאלה בכלל ? נותנים לו גם אם הוא יקפוץ עד מחר!
וזה דבר שאנחנו מזדהים אם ההתנגדות כי זה לא טעים או לא נעים
אבל להתלבש אין שאלה פשוט להיות קשוחים והחלטי
כעבור תקופה (יום יומים מקסימום שלש) הכל יחלוף כלא היה.
א. מאוד חסכוני לא צריך להרוס את הפלאפונים או שלטים שבבית
ב. מאוד חינוכי כך הילד לומד שיש הורה אחראי שדואג לו גם אם הוא ינסה אותו בכל מיני תרגילים

• הוסף לסימניות
כן אבל להלביש זה יום יום ותרופה זה פעם ב..
ועדיף תמיד לחסוך ברגשות קשים ...

• הוסף לסימניות
תתנחמי, זה מום עובר:p:p:p
לא קראתי כל התגובות אבל מה שאצלי עזר זה פשוט לעבור על כל בעלי החיים שאת יודעת איזה קולות הם משמיעים ופשוט לקרקר ולצהול ולגעגע ועוד
וגם לעשות איתו קוקו מבין הרגליים, (בזהירות כמובן:eek:) זה מאלץ אותם להשאר בתנוחה הזו....
ו...........לא לכעוס (כמה שאפשר) ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה