כללי איך משכפלים מתכון בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
הגדרתי הגדרות עיצוב מסויימות לתמונה, ואני רוצה לשכפל את אותן הגדרות לתמונה נוספת. איך עושים זאת בלי לעבוד פעמיים?

• הוסף לסימניות
עברית
פשוט עומדים בחלון השכבות על השכבה שעיצבת קליק ימין - העתק סגנון שכבה
אח"כ עוברים לשכבה שרוצים לעצב, קליק ימין הדבק סגנון שכבה

• הוסף לסימניות
אולי את מתכוונת להקליט אקשן? או סתם לשכפל סגנונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;839633:
אולי את מתכוונת להקליט אקשן? או סתם לשכפל סגנונות

מה לי אקשן מה לי שכפול...
הגדרתי צל וכו' לתמונה ואני רוצה תמונה נוספת עם אותן הגדרות בדיוק:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל 10;839620:
עברית
פשוט עומדים בחלון השכבות על השכבה שעיצבת קליק ימין - העתק סגנון שכבה
אח"כ עוברים לשכבה שרוצים לעצב, קליק ימין הדבק סגנון שכבה

מהמם, יצא מצויין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;839741:
גם אם רוצים את זה על תמונה שונה?

ממש כך!

יש אפשרות לעבוד גם בהעתקת / הדבקת סגנון שכבה.
יש מהדרין מן המהדרין, שעובדים ב"לייר קומפס"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה