דרוש מידע איך משנים את השם שלי במייל?

• הוסף לסימניות
אם לדוגמא עד היום כששלחתי מייל המקבל ראה "רחל כהן" לדוגמא,
איך אני משנה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כנסו למייל בצד שמאל למעלה על הסמל עם האות לחצו ובחרו ניהול הגוגל שלי
שם כנסו לפרטים אישיים
שם
ושם שנו את שמכם
זה מה שעשיתי, ובכל אופן כשאני שולחת מייל זה נשאר על השם הישן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
כן,
שולחת למייל אחר שלי, ולמרות שמחקתי את ההודעות הקודמות, ומחקתי את הכתובת מהאנשי קשר...

מה עוד יכול להיות?
תנסי לשלוח למישהו שלא שלחת אף פעם ותבדקי איך זה מתקבל
כנראה שגוגל שמר את השם הקודם

• הוסף לסימניות
הגדרות, חשבונות ויבוא, עריכת פרטים - שם אפשר לשנות.
ועדיין המקבל יראה את השם החדש, אבל כשישים את העכבר על השם והחלונית תיפתח, לכאורה הוא יראה את השם המקורי

• הוסף לסימניות
הגדרות, חשבונות ויבוא, עריכת פרטים - שם אפשר לשנות.
ועדיין המקבל יראה את השם החדש, אבל כשישים את העכבר על השם והחלונית תיפתח, לכאורה הוא יראה את השם המקורי
הצליח!!!
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
ושלא יראו גם בתוך החלונית, לא ניתן לשנות בשופ"א?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה