אינדיזיין איך משנים גודל עמוד יחד עם האובקיקטיים באותה פרופורציה?

• הוסף לסימניות
רוצה להקטין קובץ גדול של עמודים עם תמונות
לגודל אחר, אני רוצה שכל האוביקטים בעמוד
יתקטנו יחד באותה הפורפורציה,
ולא להתאים אחד אחד.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אפשרי לעשות כשהקובץ סגור ולהפחית מהגודל...

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת ולכן גם התשובה לא מובנת

מה אתם רוצים בדיוק להקטין רק אובייקטים ואת המלל להשאיר באותו גודל, או שאת הכל אתם רוצים להקטין ולשמור על פרופורציה

• הוסף לסימניות
פשוט מאד
לדוג' כל קובץ (jpg, pdf..) ניתן לפתוח באינדי/בפוטושופ
בפוטושופ לשחק באימג' סייז או מדוייק יותר לפתוח עמוד בגודל לפי בחירתך ולייבא לשם את הקובץ הסגור ולהתאים לעמ'.
באינדי ניתן להוריד באחוזי הגודל בסרגל העליון.

• הוסף לסימניות
לדוג' כל קובץ (jpg, pdf..) ניתן לפתוח באינדי/בפוטושופ
בפוטושופ לשחק באימג' סייז או מדוייק יותר לפתוח עמוד בגודל לפי בחירתך ולייבא לשם את הקובץ הסגור ולהתאים לעמ'.
באינדי ניתן להוריד באחוזי הגודל בסרגל העליון.
מה הקשר פוטושופ? עמדתי ואשתומם

• הוסף לסימניות
מה אפשרי?
לא זכיתי להבין, איך היא תייבא קובץ מרובה עמודים לפוטושופ, תחכימי אותי

• הוסף לסימניות
אבל השאלה היתה על קובץ מרובה עמודים?

• הוסף לסימניות
טעות שלי
רוצה להקטין קובץ גדול של עמודים עם תמונות
לגודל אחר,
:confused: אני חושבת שהיה צריך לדייק "רוצה להקטין קובץ גדול של עמודים עם תמונות+ יחד כשכל עמ' יוקטן בפרופורציה לחוד "

עמירם יוסף תודה על השימת לב[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
אם העיצוב כבר סופי ולא יצטרכו לעשותך שינויים, יש סקריפט שמאפשר לייבא קובץ שלם בשינוי ערכים. אפשר לשנות באחוזים עד כמה להקטין/להגדיל, מיקומים, וכו'.

• הוסף לסימניות
משום מה לא נתן לי לצרף את הקובץ של הסקריפט! מישהו יודע איך עושים את זה? ניסיתי גם -rar וגם לא נתן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מנסה להוריד את הקובץ לבינתיים זה חסום לי,

אני אסביר יש לי קובץ באינדיזיין של קטלוג עם תמונות
אני צריכה לשנות את הגודל יחד עם התמונות
כדי לסגור את התמונות לתמונות באתר- בגודל יותר קטן מהקטלוג
יש עוד דרך באינדיזיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה