עזרה איך משנים שווא נע באינדיזיין לשווא מודגש יותר (שהנקודות יהיו מרובעות)

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של תהילים
שהלקוח מבקש שהשווא נע יהיה מודגש יותר וכנ"ל ג"כ קמץ קטן.
איך אני מוצאת את זה בחיפוש והחלפה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של תהילים
שהלקוח מבקש שהשווא נע יהיה מודגש יותר וכנ"ל ג"כ קמץ קטן.
איך אני מוצאת את זה בחיפוש והחלפה באינדיזיין?
אין כזה דבר.
יש סקריפט כלשהו לתג שעובד 95%.
והכי חשוב, צריך שלפונט יהיה את הגליף של השווא הנע.

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר.
יש סקריפט כלשהו לתג שעובד 95%.
והכי חשוב, צריך שלפונט יהיה את הגליף של השווא הנע.
בעקרון הסתדרתי ב"ה.
שאלתי את הרב דורון ממכון שירה חדשה והוא סידר לי את העניין.

• הוסף לסימניות
בעקרון הסתדרתי ב"ה.
שאלתי את הרב דורון ממכון שירה חדשה והוא סידר לי את העניין.
אכן, יש לו סקריפט שעושה את הניקוד המרובע, וכל הדקדוקים הנחמדים האלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור איתו קשר
היה לו פעם משתמש @doronronen, והוא לא מופיע לי, יכול להיות שהתבלבלתי במשהו
אגב, לגרסה החדשה של הסמארטפונט של בית אלף תהיה אפשרות אוטומטית לזיהוי חכם של שוא נע, דגש חזק וקמץ קטן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה