מישו יודע איך משנים שם משתמש? שכוייח מראש!
ש שרה֫ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 16/4/21 הוסף לסימניות #2 זה רק למי שיש פרמיום כמדומני
ה המנגן והבעל קורא משתמש רשום 16/4/21 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י פלפלונית: זה רק למי שיש פרמיום כמדומני לחצ/י כדי להרחיב... ואם אפתח חשבון חדש? גם המייל צריך להיות שונה? ובכלל אפשר לבטל הרשמה?
נכתב ע"י פלפלונית: זה רק למי שיש פרמיום כמדומני לחצ/י כדי להרחיב... ואם אפתח חשבון חדש? גם המייל צריך להיות שונה? ובכלל אפשר לבטל הרשמה?
ש שרה֫ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 16/4/21 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י המנגן והבעל קורא: ואם אפתח חשבון חדש? גם המייל צריך להיות שונה? ובכלל אפשר לבטל הרשמה? לחצ/י כדי להרחיב... אני לא כ"כ מבינה בזה תנסו לבדוק כאן נראה לי כבר כתבו על זה או שתשאלו שם מידע שימושי - אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד תודה בשמחה! www.prog.co.il
נכתב ע"י המנגן והבעל קורא: ואם אפתח חשבון חדש? גם המייל צריך להיות שונה? ובכלל אפשר לבטל הרשמה? לחצ/י כדי להרחיב... אני לא כ"כ מבינה בזה תנסו לבדוק כאן נראה לי כבר כתבו על זה או שתשאלו שם מידע שימושי - אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד תודה בשמחה! www.prog.co.il