- הוסף לסימניות
כמו כל שינוי תקיה, לחצן ימני, שנה שם.
כונן א"א
ניסתי אצלי הרגע והצלחתי.כונן א"א
ניסתי אצלי הרגע והצלחתי.
אפשר גם על לחיצה של f2 לשנות שם
איך לא?לא מצליח
צרפתית...ארשום טיפ שאבי גילה לי לפני כ25 שנה (בתור ילד)
על ידי הפקודה SUBST בדוס ניתן להפוך תקייה לכונן וירטואלי ! (באופן זמני) לדוגמא :SUBST C:\1 Z אזי התקייה 1 בכונן C נהפכת לכונן Z !
סינית...ארשום טיפ שאבי גילה לי לפני כ25 שנה (בתור ילד)
על ידי הפקודה SUBST בדוס ניתן להפוך תקייה לכונן וירטואלי ! (באופן זמני) לדוגמא :SUBST C:\1 Z אזי התקייה 1 בכונן C נהפכת לכונן Z !
צרפתית...
סינית...![]()
מה המעלה בזה? שזה יהיה ממוקם במחשזב זה?רושמים בשורת הפקודה בדוס subst ואח"כ את שם הכונן שרוצים לייצר לדוגמה K: ואח"כ את נתיב התיקייה שאותה רוצים להפוך לכונן החדש והופ מזל טוב נולד כונן חדש !
subst [<drive1>: [<drive2>:]<path>]
והוא לא צודק?זה מה שהוא כותב לי אם אני מנסה לשנות
צפה בקובץ המצורף 1144046
מה המעלה בזה? שזה יהיה ממוקם במחשזב זה?
כןניסית שם קצר בלי תווים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים