עזרה איך משנים שם של קישור?

• הוסף לסימניות
הרבה ניקים נותנים בהודעות שלהם קישורים לכל מיני אתרים. אבל בהפניה לקישור אין כתובת בסגנון http://WWW...... אלה מופיעה מילה עם קו למטה משהו כמו "לחץ כאן" או "אלבום שלי" וכד' ולחיצה על מילים אלו מפנה לאתר .
השאלה שלי איך עורכים את הקישור בצורה הזו.
תודה מראש למשיבות

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הקישור, ואז בוחרים באפשרות 'העתקת כתובת קישור'.

• הוסף לסימניות
אני גם צריכה עזרה בנושא
יש לי קישור מכרום שאני צריכה לשלוח אותו במייל ולרשום עליו "לתשלום לחץ כאן"
איך עושים את זה?
אשמח לעזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את יכולה ללחץ על הסימון של קישור(שימי לב הסימון השוכב לא של המסמכים)
בתוך המייל ואז נפתח לך חלונית של כתובת האתר, והטקסט שיוצג

• הוסף לסימניות
היי, אותי מעניין לדעת איך אני יכולה לקצר קישור?
יש לי בוא נאמר קישור ענק של עלי ואני רוצה שהוא יהיה יותר קצר, (אבל לא לעשות לו שם..)
קיימת אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
היי, אותי מעניין לדעת איך אני יכולה לקצר קישור?
יש לי בוא נאמר קישור ענק של עלי ואני רוצה שהוא יהיה יותר קצר, (אבל לא לעשות לו שם..)
קיימת אפשרות כזאת?
זה אותו רעיון באופן אוטמטי כשאת עושה קישור הוא מעתיק לשם את הקישור שהדבקת ואז את פשוט מקצרת אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש גם אפשרות פשוטה מאוד!
של לחיצה על ctrl + k ואז מדביקים את הקישור בשורת הקישור ובשורת טקסט כותבים איך שרוצים שיראה הטקסט.

• הוסף לסימניות
אפשר לקשר טקסט או תמונה

בפרוג
1694986835008.png

1694986839205.png

במייל
1694986844921.png

1694986849261.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה, לא הולך לי להמיר קישור לדרייב לשם שאני רוצה לתת.
מישהו יכול להסביר לי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשנות שם קישור במייל (הקישור לגוגל דרייב) בלחיצה ימנית הוא לא נותן לי את האפשרות שכתבת. יש משהו אחר?
בתחתית המייל, משמאל לאימוג'י, יש לך סימן כמו סיכת משרד שוכבת, תלחצי עליו.
בתא העליון את כותבת את הטקסט שאת רוצה שיוצג, ולמטה את מעתיקה כתובת קישור.
אפשר גם להגיע לזה בלחיצה על ctrl+k

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה