כללי איך משרשרים בין 2 מאסטרים באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשרשר ממאסטר A למאסטר B במהלך כל החוברת. כיצד אפשרי לעשות זאת?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה אז כך:
את עושה במאסטר A תיבת טקסט ריקה בגודל הרצוי ואח"כ במאסטר B ומשרשרת ביניהם ואם זה שני עמודים אז צריך לשרשר מעמ' 1 ל2 ואח"כ למאסטר השני מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1598485:
אם הבנתי נכון את השאלה אז כך:
את עושה במאסטר A תיבת טקסט ריקה בגודל הרצוי ואח"כ במאסטר B ומשרשרת ביניהם ואם זה שני עמודים אז צריך לשרשר מעמ' 1 ל2 ואח"כ למאסטר השני מקווה שהובנתי

הבעיה שאני מנסה והוא לא מסכים לשרשר כך. רק בתוך התיבות טקסט שבאותו מאסטר, הוא לא נותן לי לשרשר למאסר אחר.

יש מישהו שיודע?

• הוסף לסימניות
איפה אתם, מומחי האינדי'?
:confused:

תודה! זה חשוב לי מאד!

• הוסף לסימניות
צריך להשתמש במשהו שנקרא "תיבה ראשית" אבל לא יודע להסביר יותר מזה, לא יצא לי מעולם להשתמש בזה.

• הוסף לסימניות
מי יודע איך משתמשים בתיבה ראשית?
או
האם ידוע לכם על דרך אחרת?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1598451:
אני צריכה לשרשר ממאסטר A למאסטר B במהלך כל החוברת. כיצד אפשרי לעשות זאת?
תודה מראש.

אולי תפרטי למה בכלל את צריכה את זה?
לי למשל מעולם לא יצא צורך כזה. וגם רחוק מהמציאות שיצא. כי אני מזרים את הטקסט אוטומטית וזה ממעחא משתמש באותו מסטר לכל האורך. ואם צריך להחליף מסטר אני עושה זאת אחרי ההזרמה בעצמי.

• הוסף לסימניות
מסכים עם אליעזר. אף פעם לא יצא לי צורך כזה. למעשה, ברוב רובם של המקרים אין כלל צורך לשים תיבת טקסט על דף מסטר כלל.

• הוסף לסימניות
טוב, אני אפרט. אולי יהיה לכם רעיון גאוני יותר.
אני צריכה את זה ללוח חודשי. בגלל שבשבוע יש 7 ימים יוצא שבעמוד אחד יש 4 מלבנים ובעמוד אחד 3 מלבנים = ימים.
אני צריכה לשרשר זמני היום כמו תאריכים, בבלי, ירושלמי וכן הלאה,
כך שבעצם אני רוצה לשרשר עפ"נ כל הלוח שמחולק לדף מעמוד מאסטר A ודף הבא ממאסטר B.

מצרפת דוגמא ל2 עמודים מהמאסטרים לצורך הדגמת הרעיון.

נו, מה אומרים? יש רעיון אחר?
חודש קודם שרשרתי חצי ידני :cool:

קבצים מצורפים

• 12-15-1.png
    KB 477.5 · צפיות: 19
  • 12-15-2.png
    KB 447.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לכאורה הייתי משרשר הכל במסטר אחד עם 4.
ובעמודים שצריך מוחק התיבה האחרונה. וממילא הכל יזוז לדף הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1599755:
לכאורה הייתי משרשר הכל במסטר אחד עם 4.
ובעמודים שצריך מוחק התיבה האחרונה. וממילא הכל יזוז לדף הבא.

קודם כל תודה רבה על העזרה.
שנית, מה שאתם מציעים יגרום לי כל פעם לתזוזה בעמוד של ה3. מכיון שהריווח שונה בין המלבנים של הימים ויש לי הרבה תיבות טקסט של כל התארים בנפרד, תלמוד בבלי בנפרד וכן הלאה.

נראה לי שאם זו האופציה, עדיף לי מה שאני עשיתי והוא שרשור בין כל תיבות הטקסט שבעמוד ואז אני משרשרת לעמוד הבא במהלך החוברת כשהוא בעצם העמוד של המאסטר הנוסף וכך הלאה.

אז אין דרך אחרת???

• הוסף לסימניות
עיצוב מורכב!

נראה לי באמת שבכהאי גוונא צריך להשתמש באופציה של primary text frame שהזכיר אליעזר. זה נמצא ב-CS6 ומעלה בלבד.

זה עובד ככה, בקצרה: בכל מסטר אפשר לסמן סטורי אחד (ואחד בלבד) כ-סטורי עיקרי (primary text frame).

מסמנין ע"י קליק על האייקון שנמצא בצד השמאלי העליון של תיבת הטקסט בדף המסטר.

כעת, בעמודים רגילים, משחררים את התיבה הזאת ומוסיפים אליה טקסט רגיל. ואם על העמוד הזה מחילים מסטר חדש שיש לו גם תיבת טקסט עיקרית שסומנה כנ"ל, אינדיזיין ידאג שהטקסט תמיד ישאר בתיבה העיקרית השייכת למסטר המוחל. וכן כשמשרשרים, אינדיזיין ישרשר מתיבה עיקרית אחת לשניה, גם שהם במקומות שונים ובדפי מסטר שונים.

מקווה שהסברתי מספיק טוב.

• הוסף לסימניות
לא, אל תעשי אותו מסטר. את חיבת פה שני מסטרים!
זו באמת בעיה שאני לא מצאתי לה פתרון
מה שאני עושה במקרה כזה - כמובן משרשרת בין כל התיבות בתוך העמוד (3 תיבות ו4 תיבות)
אחרי שיצרתי את כל העמודים שנצרכים
נועלת את כל השכבות חוץ מהשכבה של הטקסט
בוחרת את כל העמודים (בחלון העמודים)
מבקשת לשחרר את האוביקט מהמסטר (תכלס בגלל שהכל נעול רק הטקסטים משתחררים)
ואז מקטינה מאד את התצוגה, ותוך 2 דקות משרשרת בין עמוד לעמוד ידנית - כלומר בין תיבה אחרונה לראשונה בעמוד הבא. כדאי גם להציג רק שכבה זו, ולהציג את השרשור, ואז רואים את הכל מחובר וזה עוזר.
5 דקות והכל משורשר
מקווה שהובנתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1599807:
עיצוב מורכב!

נראה לי באמת שבכהאי גוונא צריך להשתמש באופציה של primary text frame שהזכיר אליעזר. זה נמצא ב-CS6 ומעלה בלבד.

זה עובד ככה, בקצרה: בכל מסטר אפשר לסמן סטורי אחד (ואחד בלבד) כ-סטורי עיקרי (primary text frame).

מסמנין ע"י קליק על האייקון שנמצא בצד השמאלי העליון של תיבת הטקסט בדף המסטר.

כעת, בעמודים רגילים, משחררים את התיבה הזאת ומוסיפים אליה טקסט רגיל. ואם על העמוד הזה מחילים מסטר חדש שיש לו גם תיבת טקסט עיקרית שסומנה כנ"ל, אינדיזיין ידאג שהטקסט תמיד ישאר בתיבה העיקרית השייכת למסטר המוחל. וכן כשמשרשרים, אינדיזיין ישרשר מתיבה עיקרית אחת לשניה, גם שהם במקומות שונים.

מקווה שהסברתי מספיק טוב.

תודה רבה על ההסבר המפורט. מקווה שיעזור למי שיערוך חיפוש באתר, לי זה לא עוזר לעת עתה כי יש לי CS5.

נכתב ע"י ביקי;1599811:
לא, אל תעשי אותו מסטר. את חיבת פה שני מסטרים!
זו באמת בעיה שאני לא מצאתי לה פתרון
מה שאני עושה במקרה כזה - כמובן משרשרת בין כל התיבות בתוך העמוד (3 תיבות ו4 תיבות)
אחרי שיצרתי את כל העמודים שנצרכים
נועלת את כל השכבות חוץ מהשכבה של הטקסט
בוחרת את כל העמודים (בחלון העמודים)
מבקשת לשחרר את האוביקט מהמסטר (תכלס בגלל שהכל נעול רק הטקסטים משתחררים)
ואז מקטינה מאד את התצוגה, ותוך 2 דקות משרשרת בין עמוד לעמוד ידנית - כלומר בין תיבה אחרונה לראשונה בעמוד הבא. כדאי גם להציג רק שכבה זו, ולהציג את השרשור, ואז רואים את הכל מחובר וזה עוזר.
5 דקות והכל משורשר
מקווה שהובנתי
בהצלחה

זה בערך מה שעשיתי עד כה וכנראה אמשיך לעשות. תודה על ההסבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת