איך משתחררים מארגון המורים???

• הוסף לסימניות
הצטרפנו לפני כשלוש שנים לארגון המורים בשביל לקבל את המילגה של 4.5 אלף עבור לימודים
אמרו לנו שזה מחייב השארות בארגון ל 5 שנים, שזה אומר תשלום של 60 שקל מידי חודש
כיום אשתי כבר לא עובדת בתיכון ואין לנו שום תועלת מהחברות בארגון
השאלה אם מישהו יודע עד כמה הכלל הזה מחייב, ומה יקרה אם אני יבטל את ההו"ק? יגבו ממני חזרה את כל המילגה?
תודה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מה לומר בנושא? :unsure:
אני יוצא מנקודת הנחה שלעובדות בתיכון חרדי אין כלל תועלת מהחברות בארגון [מלבד הזיכוי לפני פסח...]
האם ניסיתם לבטל את החברות בארגון לפני תום תקופת 5 שנים?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע פרטים מכאלה שניסו לצאת לפני 5 שנות ההתחייבות

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מה לומר בנושא? :unsure:
אני יוצא מנקודת הנחה שלעובדות בתיכון חרדי אין כלל תועלת מהחברות בארגון [מלבד הזיכוי לפני פסח...]
האם ניסיתם לבטל את החברות בארגון לפני תום תקופת 5 שנים?
אשמח לשמוע
דווקא משתמשת בהטבות
מלון במחיר בדיחה
אטרקציות מוזלות
ו30% הנחה בתמורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה