קורונה איך משתחררים מבידוד (מחלים)?

• הוסף לסימניות
מכבי.
איך משחררים מחלים מבידוד בתום 10 ימים מהתשובה החיובית?
דחוף!!

תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
בבוקר היום ה11 יש תשובה באתר.

מגיע באזור השעה 8 בבוקר.
מכבי?
אנחנו ביום ה11, אין באתר.
אני קיבלתי הודעה טלפונית וסמס
מכבי? לא קבלנו (אין SMS, לא קבלנו הודעה טלפונית)

יש דרכים להשתחרר? הרופא האישי לא זמין, וזה סתם נסחב
ונסחב
ונסחב
:(

• הוסף לסימניות
מכבי?
אנחנו ביום ה11, אין באתר.

מכבי? לא קבלנו (אין SMS, לא קבלנו הודעה טלפונית)

יש דרכים להשתחרר? הרופא האישי לא זמין, וזה סתם נסחב
ונסחב
ונסחב
:(
לפני ששולחים מכתב שחרור הרופא אמור לדבר איתכם ולשאול איך מרגישים ואז לאחר השיחה הוא שולח מכתב.
פשוט תתקשרו לקופה ותתעקשו לדבר עם רופא משפחה כלשהו

• הוסף לסימניות
במכבי תתקשרו לרופא כדי שישחרר אתכם או תקבעו תור טלפוני. צריך 10 ימים מלאים בבידוד.

• הוסף לסימניות
צריך לדבר עם רופא, זה יכול להיות רופא ממט"ק שאמור להתקשר אליכם, אבל כיון שהם לא עומדים בעומס, זה מתאחר.
אתם יכולים לעשות ביקור טלפוני אצל הרופא משפחה שלכם וגם הוא יכול לשחרר.
לכן רצוי למי שדחוף לו (למי לא?) להזמין תור מראש ליום העשירי. רק שימו לב, היום העשירי נספר ללא יום הבדיקה החיובית, ויתכן שזה תלוי גם בשעת ביצוע הבדיקה. למשל: בוצעה בדיקה בתאריך 1/2/21 בשעה 13:30, הרופא יכתוב באישור המחלים: "משוחרר מבידוד החל מה-11/2/21 בצהרים". (כל זה במידה ואכן אין תסמינים)

• הוסף לסימניות
השחרור הוא רק אחרי שאין תסמינים???

• הוסף לסימניות
יתנו לי ''מחלים'' אם אגיד לרופא שאני עדין קצת משתעלת או מצוננת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שהתסמינים בעז"ה יעלמו מהר ותצאו מהבידוד בקלות ובשמחה

• הוסף לסימניות
בעלי דרש בבוקר של היום העשירי שישלחו לו איזה רופא שמתחשק להם
עם אישור מחלים
ושלחו לו תוך כמה דקות למייל
לי לא היטה כח לצעוק
ואכן אף אחד לא התקשר אלי

• הוסף לסימניות
בעלי דרש בבוקר של היום העשירי שישלחו לו איזה רופא שמתחשק להם
עם אישור מחלים
ושלחו לו תוך כמה דקות למייל
לי לא היטה כח לצעוק
ואכן אף אחד לא התקשר אלי
איזו קופה ולמי מתקשרים? תור טלפוני לרופא יש רק לשבוע הבא ואני אמורה להשתחרר מחר

• הוסף לסימניות
השיחרורים הראשונים אצלינו דרשו שיחה עם רופא ילדים או משפחה.
בשבוע האחרון התקשרו אלינו ממוקד ממט"ק ושחררו על הבוקר של היום ה11.
מכבי.

• הוסף לסימניות
מאוחדת משחררים הרבה פעמים רק כשמנדנדים להם
עושה את זה רק אחות/רופא בחמ"ל קורונה!
ישלי חברה שנשארה 3 ימים נוספים כי לא השיגה אותם לא במוקד ולא בחמ"ל ואפילו רופא המשפחה לא יכל עזור
בסוף השיגה מישו
היא איימה שתגיע למנהל המחוז וצמד מילים זה העניק לה מכתב שחרור למייל תוך 10 דקות

• הוסף לסימניות
בכללית האחות אמורה להתקשר, אבל אם לא התקשרה אלי עד 10 בבוקר התקשרתי אליה, היא שואלת שאלות לגבי תסמינים ומשחררת, כשהיה לה ספק לגבי שיעולים שאלה את הרופא (אם השיעולים בשיפור אז משחררים)
ולא מחכים אצלינו 10 ימים מלאים, בבוקר היום העשירי משחררים אפילו שהבדיקה היתה אחרי הצהרים.

היום כשהאחות שחררה חלק מהילדים כבר שאלתי אותה לגבי מי שצריכה להשתחרר מחר ואמרה שתכין לה שחרור כבר למחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה