כללי איך משתמשים באקשנים?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות...
אבל אני פשוט לא יודעת איך להשתמש באקשנים.
אני צריכה להדמות כריכה של ספר,
יש לי אקשן,
אבל אין לי שמץ איך להשתמש בו,
מישהו יכול להסביר לי?

• הוסף לסימניות
בס"ד

ניתן לטעון אקשנים דרך חלון האקשנים, או לגרור את האקשן מתוך התיקיה לחלון האקשנים, לבחור את האקשן הרצוי ולהפעיל (לחצן פליי).
ישנם אקשנים שמחולקים לשני הפעלות, פליי ראשון לעיצוב, פליי שני להמשך ההדמיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאלה חצי קשורה: קיבלתי אקשנים מחבר. לא מצליח להתחקות על מקורם. האם חזקה עליהם שהם מסחריים ועולים כסף (כמו פונטים), או להיפך - אקשנים זה משהו שבדרך כלל ניתן בחינם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;500122:
שאלה חצי קשורה: קיבלתי אקשנים מחבר. לא מצליח להתחקות על מקורם. האם חזקה עליהם שהם מסחריים ועולים כסף (כמו פונטים), או להיפך - אקשנים זה משהו שבדרך כלל ניתן בחינם?

לא כל אקשן הוא חינם, בדרך כלל אקשנים מקצועיים עולים כסף.

• הוסף לסימניות
יש בכריכת ספר את החזית, את השדרה, את הגב, איפה טוענים כל אחד מהם? מה סדר הפעולות?

• הוסף לסימניות
תעלי את האקשן הספצפי שאת מדברת עליו ונוכל לעזור לך יותר בפירוט....

• הוסף לסימניות
באקשן שאני מכירה, מפעילים את שלב אחד של האקשן, אפשר בלי שום קובץ פתוח, הוא מייצר סקיצה שבה מסומן איפה להניח את הצד הקדמי של הספר ואיפה את הגב (כתוב באנגלית). אחרי שמניחים את העיצוב במקום הנכון, מפעילים את שלב שתיים של האקשן, והוא יוצר את הספר.

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה