עזרה איך משתמשים בלאונרדו (מחולל תמונות חינמי)?

• הוסף לסימניות
אני כותבת לו הוראות בעברית ובאנגלית והוא יוצר תמונות לא קשורות
מישהו יכול לעזור?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ככל שתתני לי יותר פירוט מדויק כך הוא יתן לך תוצאות יותר מדויקות
תבקשי ממנו השראה תני לו כיוון צבעים
אני ספציפית במקצוע שלי שאני מתעסקת איתו צריך להביא לו כמה שיותר אינפורמציה
בהצלחה
וכן וודאי שרק אנגלית עברית הוא לא קולט בכלל!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להעלות כאן הנחיות ולשאול חו"ד לגבי הנחיות ספציפיות,
אני אישית לא בעל ניסיון בתוכנה הזאת אבל מה שניסיתי ראיתי שדברים יהודיים מסויימים ממה שבדקתי הוא קולט ברמה ירודה מאוד.

• הוסף לסימניות
ככל שתתני לי יותר פירוט מדויק כך הוא יתן לך תוצאות יותר מדויקות
תבקשי ממנו השראה תני לו כיוון צבעים
אני ספציפית במקצוע שלי שאני מתעסקת איתו צריך להביא לו כמה שיותר אינפורמציה
בהצלחה
וכן וודאי שרק אנגלית עברית הוא לא קולט בכלל!
תודה רבה עזרת לי מאוד!
למישהו יש עוד טיפים?
דרך אגב אתם לא חושבים שהגיע הזמן לפתוח את האשכול הגדול לבינה מלאכותית? נדמה לי שעדיין אין כזה וזה די נצרך לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה