עזרה איך משתמשים בפועל עם קבצי וקטור כגון עננים, מפלי מים, קרני שמש?

• הוסף לסימניות
שלום!
כשאני קונה מאתרי תמונות, תמונה של מפלי מים, קרני שמש, עננים וכו'.
והם נותנים לי קובץ וקטור, כשברקע יש משבצות (כעין שכבת שקוף), איך אני משתמש בפועל עם קובץ כזה בפוטושופ ובאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
שכבת המשבצות היא שכבה נפרדת.
את פותחת בפוטושופ ו"מכבה" את השכבה. (לחיצה על העין בחלון השכבות).

• הוסף לסימניות
בעיקרון קבצי הוקטור הללו מיועדים בכלל לאילוסטריטור,
שם השימוש הנכון והמדויק בהם.

באילוס' אפשר לפרק את הקובץ הוקטורי, לשנות צבע וכדו'.

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה, והדרכה מעשית
אולי לא הבינו אותי נכון.

אני מצרף כאן קובץ לדוגמא
(שימו לב, שימוש בקובץ לעבודות שלכם, חייב רישיון קניה)

קבצים מצורפים

• קרן שמש.ai
    KB 415.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בשכבות צריך לכבות את העין של הרקע כמו שסימנתי
1756837924107.png

• הוסף לסימניות
וכמובן אין צורך להשאיר את השכבה מכובה, אפשר פשוט למחוק אותה.
מלבד הורדת משקל מיותר מהקובץ - זה גם שומר על הסדר בשכבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה