כללי איך מתאימים את צבעי המסך לצבעי הדפסה

• הוסף לסימניות
המסך לא מראה לי צבעים כמו בהדפסה מה עושים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהצלחתי לשחק עם כפתורי המסך ולהגיע פחות או יותר לגוונים הרצויים.
אמרו לי שיש קטלוג כזה עם צבעים ולידם כתוב הערכים. איפה משיגים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
קטלוג פנטון?
רוכשים אותו, בכמה מאות טובות.
יש בתל אביב. לא יודעת איפה עוד.

ואם רוצים באמת לראות צבעים נכונים צריך לעשות כיול מסך.

• הוסף לסימניות
תודה,
איך מכיילים מסך?
ואיפה בדיוק רוכשים קטלוג פנטון?

• הוסף לסימניות
מניפת פנטון? מה קשור? אם כבר קטלוג CMYK...

אז ככה. או שעובדים על עיוור, ומתייחסים לצבעים על פי קטלוג מסויים לפה או לשם. או שמכיילים מסך.
כיול מסך זה גם אם תכווני את המסך לפי העין לצבעים שיש במניפה שברשותך. כמובן שזה לא ממש כיול מקצועי. ב-Windows 7 הקילו עליך את העבודה באמצעות אשף לכיול מסך. ישנם דרייברים לכ. מסך שכוללים אף הם אשף לכיול מסך. לרוב, כיולים אלו משמעותם כיול של גווני אפור ואז באופן מאוד מאוד תיאורטי כל הצבעים אמורים להיות מכויילים (מכיוון שלבן מכיל RGB מלא).

כיול מקצועי מבוצע באמצעות מכשירים שקוראים את הצבעים מהמסך ומכווננים אותו באמצעות תוכנה של המכשיר.

צריך מעט ידע בשביל זה. אני פעם ניסיתי לכייל... ולא הצלחתי. מצד שני, לא השקעתי בזה יותר מידי זמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה