פונט איך מתאמים פונטים?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עד עכשיו עבדתי בעימוד אצל מישהו שאמר לי איזה פונט לשים בכל מקום.
עכשיו (כדי לעבוד עם עוד אנשים) אני רוצה לדעת: איך אני יכולה לדעת (לבד) איזה פונט מתאים? זה רק שפשוף או שלומדים את זה? יש ספר הדרכה או משהו בדומה?

כל יעוץ והכוונה יעזרו.. תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
יש פונטים בסיסיים (נטענים) שמתאימים לטקסט רץ ובד"כ אפשר לשים אותם בכל מקום כמו ספוילר.
את הפונט מתאימים לפי הטקסט.לדוג': טקסט לספר קודש נכתב בפונט סריפי- מסורתי. דעתי אין מה ללמוד בזה זה "בא" עם הזמן. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל נראה לי שזה נושא שתמיד רלונתי
לדעתי יש המון מה ללמוד, זה נושא שלא נגמר.
ברור שזה שיפשוף והנסיון זה הלימוד הכי טוב, אבל בחירת פונט זה כמעט (אם לא הכי) החלק הכי עיקרי בעבודה והיום אפשר לראות כל פונט חדש שיוצא שתוקעים אותו בכל מה שאפשר.
אם זה עדיין רלונתי ומעניין אותך הנושא תכתבי לי באישי ואני אתן לך כמה טיפים שיוכלו לעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;613142:
אם זה עדיין רלונתי ומעניין אותך הנושא תכתבי לי באישי ואני אתן לך כמה טיפים שיוכלו לעזור לך.

נשמח אם תעלי לטובת כולנו- המתחילים, המתקדמים ומסתומ'א לא יזיק גם למקצועיים.

• הוסף לסימניות
הטיפ שלי - להקשיב למעצב.
אם אתם מתחילים ולא בטוחים בעצמכם, פשוט תסתכלו בקטלוג של פונטביט (מבחינתי אין עוד חברות... נו טוב, גם פונטייפ).
הם מחלקים את הפונטים לקטגוריות: אות ספר, אות טקסט, אות כותרת, אות חופשית, אות אקזוטית.... ועוד ועוד.
זה יכול לתת למשתמש הטרי הרבה מאד מידע במה כדאי להשתמש מתי. עם הזמן, צוברים את התחושה והטאצ', ויודעים גם להתאים לבד.
בדרך כלל הם גם נותנים משפט או שניים עם האות, שתוכנם מתאים לסגנון העיצובי של האות. (למשל, בעמוד של פונט אלסקה כתוב כך: זהו פונט שנוצר בכתיבה עם משחת שיניים אל תנסו בבית פונט כמו זה)
גם שם הפונט לפעמים מתאים לאופיו.

• הוסף לסימניות
הטיפ שלי - להקשיב למעצב.
אם אתם מתחילים ולא בטוחים בעצמכם, פשוט תסתכלו בקטלוג של פונטביט (מבחינתי אין עוד חברות... נו טוב, גם פונטייפ).
הם מחלקים את הפונטים לקטגוריות: אות ספר, אות טקסט, אות כותרת, אות חופשית, אות אקזוטית.... ועוד ועוד.
זה יכול לתת למשתמש הטרי הרבה מאד מידע במה כדאי להשתמש מתי. עם הזמן, צוברים את התחושה והטאצ', ויודעים גם להתאים לבד.
בדרך כלל הם גם נותנים משפט או שניים עם האות, שתוכנם מתאים לסגנון העיצובי של האות. (למשל, בעמוד של פונט אלסקה כתוב כך: זהו פונט שנוצר בכתיבה עם משחת שיניים אל תנסו בבית פונט כמו זה)
גם שם הפונט לפעמים מתאים לאופיו.

• הוסף לסימניות
איפה יש קטלוג כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה