חלבי איך מתארגנים לארוחה חלבית חגיגית אבל לא הכל באותו יום כלומר מה אפשר להקפיא ומה לא?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין ארוחה חלבית חגיגית ואני לא יוגעת מה אפשר להכין כבר כמה ימים לפני ומה לא??
למשל רוטב שמנת פטריות לרביולי/ לפסטה האם אפשר להכין כבר כמה ימים קודם ולהקפיא?
בורקסים,? סלומון, וכו......

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין ארוחה חלבית חגיגית ואני לא יוגעת מה אפשר להכין כבר כמה ימים לפני ומה לא??
למשל רוטב שמנת פטריות לרביולי/ לפסטה האם אפשר להכין כבר כמה ימים קודם ולהקפיא?
בורקסים,? סלומון, וכו......
רוטב שמנת פטריות - אני מטגנת בצל ופטריות, שמה בהקפאה......
בשבועות מערבבת עם שאר הדברים, ושמה על הפלטה ביחד עם הפסטה.....
את הפסטה אפשר לבשל יום קודם, לסנן טוב! ולשים במקרר.

בורקסים אני שמה בהקפאה לפני האפייה.....

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה כל מיני מאפים חלביים
כגון כדורי זיתים
השבוע החנתי סהרוני גבינה טעימים וגם הקפאתי
פיציות אבל לא מבצק עלים

• הוסף לסימניות
כבר נפתח אשכול משיק שבוע שעבר

• הוסף לסימניות
הכנתי כל מיני סוגי מאפים מבצק עלים, הקפאתי לפני האפיה
סלמון-כנ"ל, תוציאי, תתבלי, שימי בתבנית ח"פ, לכסות היטב!!! ולהקפיא לפני הזמן שאת רוצה לאפות, תוציאי להפשרה מלאה (יש שממליצים לספיגת טעמים להגיע לטמ' חדר, מנסיון, מוצלח יותר)
לגבי המוקרמים למיניהם יצא לי כבר להקפיא, את ההקרמה, לא פסטה, אבל הן יאלצו לעבור סיבוב נוסף של הרתחה ע"מ להגיע למרקם הרצוי

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה לגבי סלטים - סלט פלפלים קלויים בתחמיץ אפשר להקפיא?סלט בטטה בצ׳ילי?

• הוסף לסימניות
וגם-
עוגות גבינה קרות בכוסיות (גבינה פירורים, גבינה לוטוס, וכו׳)
אפשר להקפיא? זה לא הורס את המרקם של הפירורים שבתחתית?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה לגבי סלטים - סלט פלפלים קלויים בתחמיץ אפשר להקפיא?סלט בטטה בצ׳ילי?
סלט פלפלים ללא תיבול ניתן להקפיא,יוצא מצויין מניסיון.
בטטה לא מומלץ...

• הוסף לסימניות
רוטב שמנת פטריות - אני מטגנת בצל ופטריות, שמה בהקפאה......
בשבועות מערבבת עם שאר הדברים, ושמה על הפלטה ביחד עם הפסטה.....
את הפסטה אפשר לבשל יום קודם, לסנן טוב! ולשים במקרר.

בורקסים אני שמה בהקפאה לפני האפייה.....
DM את מקפיאה את הבלינצעס המוקרם שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה