רוטב שמנת פטריות - אני מטגנת בצל ופטריות, שמה בהקפאה......אני רוצה להכין ארוחה חלבית חגיגית ואני לא יוגעת מה אפשר להכין כבר כמה ימים לפני ומה לא??
למשל רוטב שמנת פטריות לרביולי/ לפסטה האם אפשר להכין כבר כמה ימים קודם ולהקפיא?
בורקסים,? סלומון, וכו......
כלומר אין לי בעיה להבין בורקסים מבצק עלים במילוי תפו"א ולהקפיא שוב?אני מקפיאה פיציות מבצק עלים לפני האפיה ויוצא מעולה
יש לך אולי קישור לאשכול הזה?כבר נפתח אשכול משיק שבוע שעבר
www.prog.co.il
סלט פלפלים ללא תיבול ניתן להקפיא,יוצא מצויין מניסיון.אשמח לעזרה לגבי סלטים - סלט פלפלים קלויים בתחמיץ אפשר להקפיא?סלט בטטה בצ׳ילי?
DM את מקפיאה את הבלינצעס המוקרם שלך?רוטב שמנת פטריות - אני מטגנת בצל ופטריות, שמה בהקפאה......
בשבועות מערבבת עם שאר הדברים, ושמה על הפלטה ביחד עם הפסטה.....
את הפסטה אפשר לבשל יום קודם, לסנן טוב! ולשים במקרר.
בורקסים אני שמה בהקפאה לפני האפייה.....
לא -מכינה בשישי,DM את מקפיאה את הבלינצעס המוקרם שלך?
אני מכינה לזניה מחומרים טריים ומקפיאה לפני האפיה.לזניה חלבית אפשר להקפיא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים