התייעצות איך מתגמלים את המטפלות במעון לכבוד פורים? אשמח שתחכימו אותי

• הוסף לסימניות
כששולחים למטפלת זה פשוט - יש מטפלת אחת , לפעמים 2 ונגמר הסיפור.
אבל במעון -
יש 2 קבועות , ועוד אחת שהיא כל יום אבל רק עד 1 , ועוד אחת שהיא כל השבוע , אבל חוץ מיומיים , ועוד אחת , שאני בכלל לא מכירה אותה , כי מגיעה רק ב9 ויוצאת לפני 4 , אבל היא גם כל היום...ומגיע לה...ועוד אחת של ימי שישי... וכו' על זו הדרך.

איך משתלטים?
וגם לגבי העלויות - אשמח מאד לשמוע מה אתן מביאות , באיזה סדר גודל , כי שוב - זה לא לתגמל מטפלת אחת , אלא כמה וכמה...

תודה מראש לעונות

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לשאלה,
בשנים האחרונות הכל נהיה מסובך...
אבל תשכחי גם את הסייעת הרפואית, היא אמנם אחראית רק על ילד אחד אבל בפועל עוזרת למטפלת עם שאר הילדים...

• הוסף לסימניות
אצלנו בגן יש 2 גננות ראשיות ו-2 מחליפות.
לקח לי זמן להבין מי נמצאת מתי ומה התפקיד של כל אחת, אבל בסוף פשוט שאלתי!

אני נותנת לגננות שנמצאות רוב הזמן מתנה בסכום גבוה יותר, ולמחליפות בהתאם להיקף הימים שהן נמצאות.

לדוגמה, כשאספתי כסף מכל הגן והיה לי תקציב של כ-200 ש"ח לכל גננת ראשית, חילקתי את זה לפי ימים, ויצא סכום יומי שממנו חישבתי את החלק של המשלימות. ניסיתי לשמור על חלוקה שתהיה גם הוגנת וגם מכובדת ושהסכום למחליפות יהיה נורמלי ומכובד אחרי כל החלוקה.

אני יכולה לומר שבמהלך השנה יצא לי לתגמל בעיקר את הראשיות (בחגים וכדומה), ופחות את המחליפות ולכן הפורים כן השתדלתי להשקיע גם בהן.

בסופו של דבר יצא שהוצאתי בערך 33 ש"ח לכל גננת ראשית וכ-25 ש"ח לכל משלימה.
זה כן מצטבר לסכום משמעותי, במיוחד כשיש יותר מילדה אחת... ולכן אני חושבת שזה מאוד תלוי ביכולת האישית של כל אחת. אבל עצם זה שנותנים לכולן ומראים שרואים אותן זה מדהים ומשמח ובעצם מממש את המצווה הגדולה של משלוחי המנות.

תנסי להקציב לך תקציב ראשי ולחלק ממנו, אפשר לעשות דברים מדהימים עם ברכה מהלב וזה יהיה משמעותי יותר מכל דבר אחר.

• הוסף לסימניות
זה בלתי נגמר...
במעון בד"כ יש שתיים שלוש קבוצות יחד ולכל קבוצה אמורה להיות אחראית אחת
נכון שיש עוד הרבה צוות שנכנס עוזר מטפל ודואג לתנוקות שלנו אבל אחראית יש אחת
לכן אני תמיד מביאה לה משהו גדול לזו שאיתה ביחד (קבוצות זהות) משהו קטן יותר או אותו דבר תלוי יש אצלינו גיל אחד שהן יחד ממש רק באוכל בערך זה מתחלק
ולשאר הצוות אני מביאה קערה עם שוקולדים או כל רעיון אחר יפה שתגוונו לי וכותבת להם לצוות שמאחורי הקלעים
בגדול אני נוהגת להתקרב לפורים ולראות אם אוספים יחד כולם אז אני מביאה רק עוד שוקולד או משהו עד 20 שקל
פעם אחת קרה לי שלא אספו זה היה בעיתי יותר אז נתתי גולד קארד ועלה לי הרבה

אשמח לשמוע רעיונות למתנות שיכבדו את הגננות אבל לא יעלו יותר מ-50 ש"ח לאחת בכל זאת התינוקות לא ילדים יחדים..

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• משלוח מנות שקית2.png
    משלוח מנות שקית2.png
    2.1 MB · צפיות: 73
  • משלוח מנות שקית1.png
    משלוח מנות שקית1.png
    2.3 MB · צפיות: 70
  • משלוח מנות בובה2.png
    משלוח מנות בובה2.png
    2.4 MB · צפיות: 68
  • משלוח מנות בובה1.png
    משלוח מנות בובה1.png
    2.1 MB · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
שנה שעברה היה לי ככה,
מלא צוות במעון
מתחלפות כל הזמן

בסוף החלטתי להביא משלוח אחד לגננת הקבועה.

• הוסף לסימניות
גם אני בבעיה הזו, וזה מעון שיקומי מה שאומר גננת+ 4 סייעות בכיתה, קלינאית תקשורת, מרפאה בעיסוק, ופיזיותרפיסטית ועוס"ית....

הכנתי לכל אחת מארז חמוד של בקבוק קפוצינו קטן (שנה שעברה היה 3.5 ש"ח במשנת יוסף)+ שוקולד קליק בשקית -( גם מבצע במשנת יוסף ועוד כמה שוקולדים קטנים
ומכתב יפה ומושקע אישי לכל אחת, הכל עטוף בצלופן יפה עם סרט
יצא לי סביבות 10 ש"ח לכל משלוח.....

לגננת ולסייעת האישית שלו הוספתי זיכוי של 50 ש"ח....

לא חושבת שצריך יותר מזה

• הוסף לסימניות
אפשר להביא משהו מפנק לצוות יחד. מגש עוגיות ובקבוק שוקו, או יותר מזה, עד כמה שביכולת להשקיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה