מידע שימושי איך מתחפשים לאחות בתינוקיה?

• הוסף לסימניות
אולי במקרה השגת שנה שעברה ואת רוצה למכור ?
זה ממש ממש פשוט-
קניתי עגלת ירקות פשוטה. עטפנו אות מ3 צדדים באל בד לבן.
כך יצא שזה היה נראה שיש רק עריסה למעלה וסלסלה למטה (האמצע היה מכוסה עם אל בד.
למעלה השכבנו בובה עם שמיכה וכובע.
למטה שמנו ציוד- טיטולים וכד'
וגם שמנו כרטיס בחלק הקדמי- מצורף. וגם דוח האכל תינוקיה בן.jpgתינוקיה בת.jpgתינוקיה בן.jpgתינוקיה בת.jpgתינוקיה בת.jpgתינוקיה בן.jpgה וטיפול בתינוק שהיה לי מהלידה האחרונה.

• הוסף לסימניות
במקרה זה עדיין רלוונטי ?
העגלה קיימת אך התפרקה וחוברה באזיקונים ע"י אחד המתבגרים שלי, אם זה מתאים לך- בשמחה. כמובן המחיר בהתאם (יתכן שחסר גלגל, לא זוכרת, אפשר לקנות בכל חנות כלי בית)

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי למכור תחפושת כזו? במחיר מלא כמובן.
אני מחפשת לילדה בכיתה ב' את התחפושת כולה,
בגד ועגלה מושקעת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני תפרתי לפני שנתיים והיה ממש מוצלח
אם מעניין אותך תפירה אני יכולה להמליץ לך
תפני אלי באישי

• הוסף לסימניות
אני קניתי עגלה משוק מחנה יהודה של קניות ואח"כ השתמשתי בה בבית
את התחפושת עצמה תפרתי - חלוק וגם חצאית וחולצה קניתי בקניון רב שפע בקומה העליונה
על תמונה אני יכולה לשלוח רק באישי

תעדכני מתי את בפררוג ואני ארשום את המייל שלי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את התחפושת בשלמותה,
מה את מוכרת ממה שעשית?
ואני עכשיו נמצאת.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לחנות פלמינגו בבית שמש
יש להם את התחפושת וכל האביזרים

• הוסף לסימניות
אני לא מבית שמש
אבל אשמח לתמונה של התחפושת הכוללת,
אם זה יהיה רלונטי, אני יבוא.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מעדיפה שלא..
אולי מישהי יכולה לצרף אותנו באישי?

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה והסבר בדיוק מה עושים לתחפושת של אחות בתינוקיה ,
ולינקים לאביזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה