איך מתכננים מטבח חדש?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מבעלות ניסיון,
יש לי מטבח כמו בתמונה (עוד לא בנוי) ואני רוצה לשנות אותו
אני רוצה 2 תנורים בילדיין עומדים אחד על השני, איפה למקם אותם?
באיזה מיקום לשים את הגז?
האם כדאי לשנות את מיקום המקרר לאיפה שהשולחן עומד, ואת השולחן לעשות בבר במקום הקיר?
להשאיר את הנישה מאחורי השירותים או לשבור את הקיר?
לשבור את הקיר לחדר שירות ולעשות מטבח ארוך ומכונות בתוך ארון? או שעדיף לסגור לזה חדר?

קבצים מצורפים

• מטבח.JPG
    מטבח.JPG
    KB 25 · צפיות: 289
  • הוסף לסימניות
בשביל זה את צריכה תכנית, ולשבת בצורה מסודרת עם מעצבת, לשמוע את כל הרצונות, צרכים וכו', ובמילים אחרות פשוט לתכנן...
אשמח לעזור לכם - ליבה ארזי
052-7622227

• הוסף לסימניות
אשמח לתת לך הצעת מחיר
יש לך שטח מצויין אפשר להפיק ולעצב מטבח מדהים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>-nhfk 0548476149

• הוסף לסימניות
אין לכם לתת לי כיוון בלי שאני ילך למעצבת?
מה המחיר הסביר שמעצבת תיקח לי על זה?

• הוסף לסימניות
קודם כל- תעלי תכנית שלימה.
אי אפשר ככה להבין את המיקומים
מה מול המטבח? כניסה? סלון?
כך שגם אם היינו יכולים לזרוק רעיונות ליעול - לא נוכל באופן הזה.

דבר שני- מטבח הוא לא דבר שעושים כל יום
ההשקעה במטבח היא של כמה עשרות אלפי שקלים

לא שווה לך לשלם עוד 3000 ש"ח על עיצוב טוב
שתדעי שהוצאת ממנו את המקסימום?

• הוסף לסימניות
יש הרבה אופציות.
הכנתי לך כמה סקיצות בסיסיות.
אבל.. מטבח צריך להיות מותאם למשתמש.
ללא שינוי.PNG
מקבילי.PNG
משטחים.PNG

• הוסף לסימניות
למה צריך 2 ארונות לתנורים, לא מספיק אחד ולשים את התנורים אחד על גבי השני? (אחד מהם יכול להפוך למזווה.)

• הוסף לסימניות
א6 תודה על הפירוט
יותר התחברתי לאחרון
למה פיצלת את התנורים ולא אחד מעל השני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה