אלי-אקספרס איך מתלוננים על מוכר באלי?

• הוסף לסימניות
מוצר בלי מעקב כבר שבוע+
המוכר לא עונה

• הוסף לסימניות

למטה ישנה אפשרות של צ'אט, עונים עפ"י רוב תוך כמה שניות.
כמובן, אין תמיכה בעברית.

• הוסף לסימניות
אין בכלל מספר מעקב? אם יש משהו תני לי ואבדוק לך

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחכה לזמן שאפשר לערער
וזהו
אא"כ מדובר בסכום גבוה שאז יותר מלחיץ....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאוד נורמלי, היה לי גם כזאת חבילה בתקופה האחרונה
יש פריטים שנמכרים עוד לפני שמסיימים יצור, בדר"כ ביגוד יוקרתי לילדים.
הם כותבים במיוחד שזה טרום מכירה כלומר שזה מכירה מוקדמת.
בגלל שזה טרם עזב את החנות/מפעל עדיין הסטטוס שלו עומד על אופציה לשינוי כתובת, ברגע שזה עוזב את החנות כבר אין אפשרות לשנות כתובת.
הייתי ממליצה לך לחכות מספר ימים אח"כ זה רץ.
הם בטח גם נתנו תאריך רחוק יותר ולא 9-10 ימים, נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאריך שנותנים זה בדר"כ למסירה ללקוח.
בגלל שהם יודעים שהפריט לא יצא למשלוח דקה אחרי קליטת ההזמנה אלא כשזה יהיה מוכן הם לא יכולים להתחייב למשלוח מהיר.

• הוסף לסימניות
תאריך שנותנים זה בדר"כ למסירה ללקוח.
בגלל שהם יודעים שהפריט לא יצא למשלוח דקה אחרי קליטת ההזמנה אלא כשזה יהיה מוכן הם לא יכולים להתחייב למשלוח מהיר.
גם מוצרים שכבר הגיעו לי לארץ והוזמנו באותו יום
נתנו להם עד שבועיים לפחות של מסירה..

• הוסף לסימניות
זה כנראה פריטים שהיו מוכנים למשלוח.
גם לי היה אותו דבר הזמנתי כמה פריטי ביגוד ועוד שמונצעס - שטויות מצויס.
חלק מהמשלוח הגיע תוך שבוע, והשאר לקח יותר משלושה שבועות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה