איך מתלוננים על עובדי הדואר?

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחילו להעסיק בסניף הדואר הקרוב אלינו עובדת חדשה. מה לומר עליה? נוראית. תמיד חסרים הבולים שצריך ויש רק כאלו יקרים יותר ב-10 אג' (לא משנה שלעובדת השניה תמיד יש) כל חבילה שאני שולחת דרכה- הזדמנות לצעקות, תלונות על כך שהיא צריכה להרים את החבילה (אפילו שתמיד אנחנו הרמנו את החבילות למשקל ומעולם לא בקשנו ממנה) שאלה תמימה של לאיפה לזרוק (הכוונה לאיזה שק) את חבילת המכתבים המבויילים שהבאנו קיבלה תגובה של 'לפח' וכו' וכו' וכו' אני מתעסקת המון עם הדואר, כמעט כל יום שאני חוזרת משם והיא נמצאת - יש לי סיפור באמתחת.
די! נמאס לי!!!
היום היא עברה כל גבול בצעקות ובבזיונות שגרמה לי (מילים כמו מפגרת וכו') לעיני עשרות האנשים שעמדו בתור בסניף.
מה אפשר לעשות? למי להתלונן?

• הוסף לסימניות
קודם כל תתעדי את הכל אחר כך יהיה לך קל יותר להתלונן אצל מנהל הסניף

• הוסף לסימניות
איך אני יתעד? הקלטה של נגן- מספיק מהימנה?

• הוסף לסימניות
בוודאי,
חוז מזה את יכולה להגיע עם עוד משהו שיעמוד מהצד ויתעד הכל

• הוסף לסימניות
בדואר מקבלים כל תלונה ברצינות, אפי' עד כדי פיטורי עובד על התנהגות לא ראויה,
היא צריכה לדעת שמתעדים אותה בשעת מעשה, ומיד היא תוריד פרופיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה