דרוש מידע איך מתמודדים עם תופעות הלוואי בתחילת נטילת אטנט?

• הוסף לסימניות
ילדון מטריף בן 9
התחיל לקחת 5 מ"ג ריטלין אבל הקיא במהלך היום בחיידר
עברנו אחרי שבוע לאטנט , שוב 5 מ"ג שוב מקיא במהלך היום
להמשיך לנסות
או להתאייש?
מכירים את זה?

הוא כזה חמודי, מחזיק את הכדור ביד ואומר:
מה עדיף , להיות מחוץ לכתה כי הלכתי להקיא או כי הרב'ה העיף אותי?
רחמים על החמודי, אנא עזרתכם.

• הוסף לסימניות
ילדון מטריף בן 9
התחיל לקחת 5 מ"ג ריטלין אבל הקיא במהלך היום בחיידר
עברנו אחרי שבוע לאטנט , שוב 5 מ"ג שוב מקיא במהלך היום
להמשיך לנסות
או להתאייש?
מכירים את זה?

הוא אוכל בבוקר לפני הכדור?

לא מכירה תגובה כזו של הקאות. אצל הילדים שלי בד"כ תופעות לוואי התמתנו תוך שבוע- שבועיים. (אין לי כ"כ נסיון עם אטנט יותר עם פוקלין/ פנידין וכו')

• הוסף לסימניות
מכיר הרבה שלוקחים אטנט, יש שפע תופעות לוואי ( סלידה משינה, חוסר תאבון טוטאלי ועוד ) אך הקאות לא שמעתי,
אולי כדאי לבדוק יתכן מאד שזו אלרגיה לאחד מהמרכיבים.

• הוסף לסימניות
שמעתי מרופאה מאד טובה בתחום שרוב תופעות הלוואי לא מופיעות במידה ומקפידים לאכול לפני הכדור.
אבל לא מכירה ספציפית תופעה של הקאות.
באמת נשמע חמודי ומודע :)

אולי תתיעצו עם הרופא/ה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה