שיניים איך מתמומדדים עם ילד שלא מסוגל לעשות צילום סטטוס., הרדמה כללית?????????????????????

• הוסף לסימניות
הבן שלי הלך כבר כמה פעמים לטיפולי שינים, והדבר הבסיסי כדי להתחיל טיפול הוא צילום סטטוס, תכל'ס ברגע שמכניסים לו את הצילום לפה הוא מקיא את זה ולא מסוגל להשאיר את זה בפה, הלכנו כמה פעמים לשם אבל הוא לא הצליח, כל רופא בתורו ניסה 3 פעמים ובעולם המודרני כל אחד אומר לי שלצערנו צריכים ללכת להרדמה כללית והיות שהוא ומעל גיל 5 יש כבר השתתפות עצמית של כמה אלפים.
ואני שואל אותכם האם אין שום התקדמות ברפואת השיניים, האם האופציה היחידה זה הרדמה כללית בבית חולים, מה אנחנו בשנת 1900 למנינם.
אם יש מישהו שיודע איך לעזור לי בזה אני אשמח מאוד.
או רעיון יפה או מומחה שמתמקצע בזה והוא יכול לעזור לי בזה, אשמח אם הוא יכול להתקשר אלי
בפל' 0527138062 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה יעזור לך, הבת שלי מפחדת מאוד מצילום , הייתי איתה במרפאה שנמצאת בבנין טרם בבני ברק , יש שם רופאים מעולים והציעו לי לעשות לה צילם פנורמי בעלות של 150- 200 ש'
בסוף היא התגברה ועשתה אבל תשקלי את האופציה הזו, איזו קופת חולים אתם?

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה יעזור לך, הבת שלי מפחדת מאוד מצילום , הייתי איתה במרפאה שנמצאת בבנין טרם בבני ברק , יש שם רופאים מעולים והציעו לי לעשות לה צילם פנורמי בעלות של 150- 200 ש'
בסוף היא התגברה ועשתה אבל תשקלי את האופציה הזו, איזו קופת חולים אתם?
מה הם יכלים לטפל גם עם זה רק פונורמי??
אלו מרפאות מסכימים לטפל רק עם פונורמי?

• הוסף לסימניות
הבן שלי הלך כבר כמה פעמים לטיפולי שינים, והדבר הבסיסי כדי להתחיל טיפול הוא צילום סטטוס, תכל'ס ברגע שמכניסים לו את הצילום לפה הוא מקיא את זה ולא מסוגל להשאיר את זה בפה, הלכנו כמה פעמים לשם אבל הוא לא הצליח, כל רופא בתורו ניסה 3 פעמים ובעולם המודרני כל אחד אומר לי שלצערנו צריכים ללכת להרדמה כללית והיות שהוא ומעל גיל 5 יש כבר השתתפות עצמית של כמה אלפים.
ואני שואל אותכם האם אין שום התקדמות ברפואת השיניים, האם האופציה היחידה זה הרדמה כללית בבית חולים, מה אנחנו בשנת 1900 למנינם.
או רעיון יפה או מומחה שמתמקצע בזה והוא יכול לעזור לי בזה, אשמח אם הוא יכול להתקשר אלי
השאלה צריכה להיות -
עד מתי יצלמו עם הדיסקיות החומות הדוחות והכואבות האלה??
אנחנו ב 2025! לא מצאו דרך יותר ידידותית במהלך השנים?
(אולי מצאו ואני לא יודעת? אשמח לשמוע!)

צילום בודד כן מצליחים לעשות לו? אם כן, אז אולי להתחיל עם זה בשיניים שרואים שיש בעיות ולעשות אחד אחד?

בתור בנאדם בוגר שעשיתי סטאטוס לא ממש מזמן
יכולה לומר שזה באמת צילום קשה!!
במיוחד שהטכנאית נכנסת לסרט נע ורוצה לסיים כבר
ומכניסה ומוציאה כאילו הפה שלך הוא איזה קופסת כרטסת
ולא נותנת לנשום ולבלוע רוק בינלבין.

• הוסף לסימניות
ואגב, לפני שהולכים להרדמה כללית יש אפשרות של טשטוש
לא עם גז צחוק...עם סירופ מטשטש שנותנים לילד לבלוע
ותוך כמה דקות הוא נהיה מסטול
ורואה דברים שעין אנוש לא שזפתן מעולם.
שווה בירור.
אנחנו עשינו לפני כמה שנים לילדים בשניידר,
אם אתם בכללית אז יש גם את מירב בבת ים

• הוסף לסימניות
שווה בירור.
אבל זה עולה כסף כמו הרדמה כללית רגילה?
שזה כמה אלפים???

• הוסף לסימניות
שווה בירור.
אשמח לשמוע פרטים איך זה עובד והיכן מבצעים,
אני לפני הרדמה כללית עם ילד בן 4.5 שפוחד מאוד מאוד מאוד
כבר הלכנו כמה פעמים, כבר ביצע צילום אבל תמיד כשמתחיל הטיפול הוא נהיה היסטרייי ובוכה וצועק אפילו שהוא עם גז צחוק, טשטוש יכול להועיל?
ממש לא בא לי הרדמה כללית:unsure:

• הוסף לסימניות
שזה כמה אלפים???
עשיתי את זה לפני כמה שנים ככה שאני לא זוכרת לתת מידע מדוייק
וגם אם אזכור זה לא יהיה עדכני.
תבררו מול המרפאה של השיניים אצלכם (כללית סמייל או משו אחר?)

כבר הלכנו כמה פעמים, כבר ביצע צילום אבל תמיד כשמתחיל הטיפול הוא נהיה היסטרייי ובוכה וצועק אפילו שהוא עם גז צחוק, טשטוש יכול להועיל?
טשטוש דורש שיתוף פעולה של הילד אבל פחות מגז צחוק לדעתי,
כי את הגז הילד רואה ששמים לו כשהוא על הכסא ואז הוא משתולל ובועט והרופאה בורחת
את הטשטוש נותן רופא לפני שנכנסים לחדר של הרופא שיניים
הוא שותה סירופ כמו פטל ואחרי 10 דקות בערך הוא מטושטש
שזה אומר שהוא יודע שזה אבא ואמא ואם אומרים לו לפתוח את הפה הוא יפתח
אבל הוא נגיד יכול להגיד "יאהה הנה נמלה" ואין שום נמלה...כן?
או להגיד "איזה אמא מצחיקה מה יש לך על הראש???" ואין לך כלום...
זה גם משעשע וגם מלחיץ קצת
לי כל הזמן היה פחד שהילדה תישאר כזו מבולבלת חס וחלילה
אבל ב"ה לשני ילדים עשינו את זה ושניהם מפוקסים.
הם משחררים אחרי שרואים שהילד יכול ללכת לבד בלי ליפול
(אם זה ילד גדול יחסית כדאי שאבא יבוא כדי להרים אותו או להביא עגלה)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
שזה כמה אלפים???

אכן כפי שרשמו כאן הילד נהיה מטושטש. לא יודעת אם זה אותו מינון אבל במיון לפני הכנסת קטטר לילדה וכן בבדיקה פולשניית נוספת נתנו גם כן, זה גורם שהם לא יזכרו את החוויה ופחות יתנגדו
מבחינת השתתפות קופת חולים - זה כלול בסל גם לילדים מעל גיל 5 (בלאומית כך בדקתי אבל מסתבר שאצל כולם)
מה שכן, אם ייש הרבה טיפולים ייש לשקול הרדמה מלאה מאחר ובסדציה כל אזור בפה מטופל בטיפול נפרד שלא כמו הרדמה מלאה שזה אוברול...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואוו. אני ממש מקווה שזה ייפתר כל המצב הזה. כי באמת מדובר על טיפולים שלוקחים זמן ומורכבים. הכל לטובה@!
הרפלס מגיע מפחד? אני יודע שיש ילדים קטנים שמפחדים מאוד לבלוע כדור (תרופה) בגלל הפחד, וזה גם גורם לדבר.
אולי שווה לעבוד עם הילד בסבלנות על נושא הפחד.. מה שבטוח שזה יעבור עם הזמן.
ניסיתם לעשות עם הילד תרגילי שחרור פחדים? אני כותב לך כמה מהם:

משחקי תפקידים – לשחק עם הילד בתפקיד רופא ומטופל כדי להכיר את הסיטואציה ולהפחית חרדה.

סיפורים – לקרוא סיפורים חיוביים על רופא שיניים שמציגים אותו כדמות ידידותית.

ציורים – לעודד את הילד לצייר את תחושותיו ולשוחח על כך להבנת החששות.

טכניקות הרפיה – ללמד נשימות עמוקות, מדיטציה או יוגה כדי לסייע להרגעה.

לפי דעתי, תנסו וזה אמור להצליח לכם! בהצלחה!

מקווה שזה יכול לעזור
גילוי נאות: לקחתי את הטיפ מהאתר הזה אז אני נותן קרדיט.

• הוסף לסימניות
עשיתי לא מזמן צילום שיניים, והטכנאית הייתה כל כך נחמדה ונעימה, מעצמה הייתה עם סבלנות והציעה לי להכניס שוב ושוב לאט וכו' (ואני לא ילד סרבן... סתם ראתה מעצמה שזה לא נעים לי).
אז אולי צריך למצוא מקום עם סבלנות וטכנאית נעימה ועדינה, ואז זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
רק מעדכנת שטיפול בטשטוש- סדציה עולה גרושים, אבל לא כולם בכלל משתפים פעולה איתו!
אני לאחר טיפול בסדציה עם ביתי, ב"ה כן שיתפה פעולה אבל זה בחסד עליון, כי היא הייתה על הקרקע לגמרי
וכמעט לא ניכר עליה שהיא מטושטשת (ילדה בת 7)
לעומתה חיכה איתנו בתור ילדון כבן 5 שצרח את נישמתו ולא שיתף פעולה.
לנסות שווה, אבל אם הילד היסטרי ויש המון טיפולים, לא נראה לי שיעיל בכלל.
וכן, גם עברנו סרט עם צילום סטטוס עם בת אחרת שסירבה שוב ושוב, ובסוף ב"ה הצליח
הצלחות

• הוסף לסימניות
אני לפני טיפול בסדציה לבת שלי בת שנתיים, יש מצב שזה לא יעבוד??
היא נוראאאאא התנגדה בבדיקה המקדימה

• הוסף לסימניות
יש רופאת שיניים מומחית לילדים בתל אביב, ד"ר הילה אליאס, טיפלתי אצלה לפני כמה שנים עם הבן שלי שהוא סרבן רציני והיא מדהימה! אין לי את הטלפון של המרפאה, היא קיבלה דרך לאומית,

• הוסף לסימניות
אותו מקרה, עשינו פנורמי על 70 ש"ח במודיעין עילית , בתקווה שנצליח לטפל

• הוסף לסימניות
אני לפני טיפול בסדציה לבת שלי בת שנתיים, יש מצב שזה לא יעבוד??
היא נוראאאאא התנגדה בבדיקה המקדימה
גיל שנתיים הוא גיל קצת קטן לטעמי לשיתוף פעולה...
אבל אם אין הרבה טיפולים שווה לנסות!
תמיד תישאר האופציה של הרדמה כללית.
איך אומרים?
מקסימום תצליחו בעז"ה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכאב ולקושי הנורא.
אני גם כן סובל בעיה כזו (בתור מבוגר..) וזכיתי להוריש אותה גם לילדים שלי.. שלא תדעו מצרות כמה זה קשה לעבור את זה, תבינו את הילד במליון אחוז, זה פשוט אינסטינקט הקאה מוגבר ביותר,
לי מאוד עזר פראמין (עם מרשם מרופא משפחה או שיניים)
לפני כמה חודשים המליצו לי על זה כאן בפורום ובהחלט שיפר את הבחילות משמעותית, אצל ילד מסתבר שצריך גם עבודה פסיכולוגית קצת ולהסביר שזה מבטל וכו'
לקחת שעה/שעה וחצי לפני הטיפול,
והכי חשוב: רופא איכותי ורגוע!!! זה פשוט תסכול מטורף שמסתכלים עליך רופא וטכנאית במבט של 'יאללה תסיים אין לנו את כל היום בשביל השטויות שלך'
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
הי
אני הייתי אצל רופאת שיניים מקסימה בצפון שעושה צילום באופן שונה לגמרי ממה שהכרתי וממש נהניתי
יש לה מין מצלמה שנראית כמו עט עבה והיא מעבירה אותה על השיניים והצילום עובר ישר למסך- ממש ממש מוצלח
מי שמעוניין במספר הטלפון שלה (אולי היא מכירה עוד רופאי שיניים עם מצלמה כזאת) יכול ליצור איתי קשר בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה