כללי איך מתמחרים לוגו "קל"?

• הוסף לסימניות
לדוגמא שם העסק על עיגול, (זה מה שהלקוחה רוצה)
כל מה שצריך לעשות זה לבחור פונט נכון ומתאים וזהו.

איך מתמחרים לוגו כזה?
קצת דחוף לי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2122657:
ב״ה

לא עושים לוגו כזה..:D

ואם זה על ריבוע? זה לא העיקרון..
השאלה היא איך מתמחרים סוג עבודה כזו?

• הוסף לסימניות
כמו לוגו רגיל
עצם הרעיון לבחור פונט להחליט בדיוק איך הוא ישב וכו .........

• הוסף לסימניות
ב״ה

זה לא כ״כ נכון.. לא הייתי לוקחת עבודה מלקוח לעיצוב לוגו אם זה רק לשים פונט.
א. זה מראה זולות וחוסר ערך במקצוע.
ב. הייתי חוששת מלקוח כזה, הוא עוד מסוגל לבקש עשרות שינויים אם הוא לא מבין מה הערך של הלוגו.
ג. למה שלא יעשה את זה בעצמו אם זה ״קל״? מקסימום שיתן לבן של השכנים שיקשקש משהו בוורד.

אני כלל לא מתכוונת ללוגואים החכמים שמורכבים רק מפונט וכיוצ״ב. לא שווה לענ״ד כמובן להתעסק עם זה.. בכ״א שיהיה בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2122730:
ב״ה

זה לא כ״כ נכון.. לא הייתי לוקחת עבודה מלקוח לעיצוב לוגו אם זה רק לשים פונט.
א. זה מראה זולות וחוסר ערך במקצוע.
ב. הייתי חוששת מלקוח כזה, הוא עוד מסוגל לבקש עשרות שינויים אם הוא לא מבין מה הערך של הלוגו.
ג. למה שלא יעשה את זה בעצמו אם זה ״קל״? מקסימום שיתן לבן של השכנים שיקשקש משהו בוורד.

אני כלל לא מתכוונת ללוגואים החכמים שמורכבים רק מפונט וכיוצ״ב. לא שווה לענ״ד כמובן להתעסק עם זה.. בכ״א שיהיה בהצלחה!!

אם חברת "אורנג" בלוגו הקודם שלה הייתה מבקשת ממך לוגו שמורכב מטקסט על ריבוע כתום גם היית מתנגדת? :)

• הוסף לסימניות
הקטע שחברת אורנג' לא ביקשה כיתוב על ריבוע כתום
אלא ביקשה מיתוג
וזהההבדל
ברגע שלקוח מסביר לך כ"כ טוב מה הוא רוצה את לא יכולה לדרוש מחיר כי הרי זה שום דבר
אבל לכאורה הרבה שעות יתבזבזו פה
דילמה
עצתי .. תציעי לה מחיר יחסית גבוהה שיהווה דמי רצינות עד כמה היא באמת מוכנה להשקיע או לנצל
נניח משהו כמו 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
קודם כל, אם הלקוחה היתה ברמה של אורנג' זה משהו אחר...
אבל כנראה שלא.. כי היא מבקשת הנחות....:)
לוגו זה לוגו זה לוגו. זה לא צירוף סתמי של אותיות
וזה שהלקוח אמר לך "רק לשים פונט יפה וזהו" זה עדיין לוגו.
תצליחי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2122752:
אלא ביקשה מיתוג
וזהההבדל
ברגע שלקוח מסביר לך כ"כ טוב מה הוא רוצה את לא יכולה לדרוש מחיר כי הרי זה שום דבר
אבל לכאורה הרבה שעות יתבזבזו פה
דילמה
עצתי .. תציעי לה מחיר יחסית גבוהה שיהווה דמי רצינות עד כמה היא באמת מוכנה להשקיע או לנצל
נניח משהו כמו 500 ש"ח

אף פעם לקוח לא יכול לדעת אם זה יעבוד או לא........ לכן מבחינתי זה כמו לוגו הרי היא לא אמרה תבחרי את הפונט הזה וכו... אלא רק תבחרי פונט שזה חלק מאוד גדול מיצירת לוגו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;2122758:
אף פעם לקוח לא יכול לדעת אם זה יעבוד או לא........ לכן מבחינתי זה כמו לוגו הרי היא לא אמרה תבחרי את הפונט הזה וכו... אלא רק תבחרי פונט שזה חלק מאוד גדול מיצירת לוגו...

עצם הביטוי לוגו פשוט
בלי כל הפרוט מראה שהלקוח לא מעריך מה העבודה של מעצב
לכן מחיר הרתעתי יעבוד יותר טוב לדעתי ויהווה אינדיקציה לרצינות והערכת עבודת המעצב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2122752:
אלא ביקשה מיתוג

כמובן! זה נאמר בחיוך... :)
לגבי המחיר 500 ש"ח זה נחשב מחיר גבוה יחסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2122771:
עצם הביטוי לוגו פשוט
בלי כל הפרוט מראה שהלקוח לא מעריך מה העבודה של מעצב
לכן מחיר הרתעתי יעבוד יותר טוב לדעתי ויהווה אינדיקציה לרצינות והערכת עבודת המעצב

כמה שאת צודקת!!
"רק תשימי את האותיות ביחד שיהיה יפה"
לא. לא לוגו...:)

• הוסף לסימניות
ב״ה

לא קראת בעיון: ״אני כלל לא מתכוונת ללוגואים החכמים שמורכבים רק מפונט וכיוצ״ב...״
יש הבדל בין לוגו טוב, למיתוג שלם.

• הוסף לסימניות
אולי בין השורות זה נשמע שהלקוחה לא רצינית, אבל זה לא נכון...

היא לקוחה רצינית וממש לא ביקשה הנחות, אבל מאוד רוצה שהלוגו שלה יהיה בנוי משם החברה על ריבוע שחור וזה אכן מתאים למה שהיא צריכה ואני חושבת שאין טעם לשנות את דעתה. (אם כי בתכנון שלי לעשות סקיצה שונה ממה שהיא רוצה על מנת שתראה כיון אחר)

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם את ותיקה בעיצוב לוגואים.
אני חושבת ש500 ש"ח למתחילה זה בסדר גמור. ותעלי לפי זה בהתאם לוותק שלך בתחום.
אם אתץ אמורה לבחור את הפונט וכו' המחיר הוא כמו כל לוגו אחר.
זו דעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה