נכתב ע"י חיטובים;1377762:אני לוקח על הטיפול בתמונות לפי שעה, ועל העימוד והשילוב לפי עמוד.
א. Cmyk יותר ותיק ממך (בפי 2 שנים לפחות).נכתב ע"י dmc;1377777:אני מתפלאת שעדיין יש פה עוד גרפיקאיות שמנסות לקבל עזרה מהוותיקות בתמחור עבודות
כצופה מהצד בכל אשכולות הגרפיקאיות בעניין הנ"ל.... לא ראיתי בינתיים משהי שקבלה תשובה שיכולה לעזור לה
זה נהיה כזה נושא רגישששששש
נכתב ע"י ונתנו10;1377786:בסיס עיצוב רץ, זה בדרך כלל עד 12 ש"ח לעמוד.
אבל ברגע שיש שילובי תמונות, זה אומר שיש צורך לעבור שוב ושוב על הספר.
כמו כן יש את החלק של ניקוי תמונות (אני מניח שאתה טוב בתחום).
אם מדובר בעבודה קלילה (לא תמונה בכל 2 עמודים), הייתי אומר 6000 ש"ח.
ואם העבודה קשה יותר (הרבה תמונות, + הרבה עבודה בניקוי התמונות) 10,000 ש"ח.
נ.ב. מה שאני לא מבין, איך ותיק כמוך שואל שאלות על תמחור.
בנוסף, ברגע שיש מאות עמודים, כבר לא לוקחים פר עמוד אלא מתמחרים פרוייקט.
נכתב ע"י cmyk;1377825:התמיהה במקומה...
אפשר להניח שידוע לך שעימוד זה לא תחום העיסוק שלי.
נתבקשתי לברר מה המחיר שלוקח מעמד ברמה סבירה כאן בארץ.
ותודה לכל המגיבים.
נכתב ע"י ונתנו10;1377786:אבל ברגע שיש שילובי תמונות, זה אומר שיש צורך לעבור שוב ושוב על הספר.
נכתב ע"י חיטובים;1378059:אין צורך לעבור שוב ושוב. בתחילה מעמדים את כל הספר בלי תמונות, והלקוח עובר על הדפים ומסמן איזו תמונה להכניס ליד הטקסט המתאים. ואז משלבים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רבקהנ, הדס גרשון, YAAKOV LEVY ועוד 32 משתמשים35 //