כשאני מתמללת משהו מסובך מידי אני שולחת הלאה - לא לעצבים הרופפים שלי...ממש מומלץ לפי שעות
כי יש כל כך הרבה פרמטרים משתנים
עשיתי את זה פעם אחת, שנה שעברה
תמללתי שיעור של חצי שעה. לקח לי כמעט 10 שעות!
כמה תלמידות מדברות ביחד, המזכירה נכנסת, שלוש מתלחששות, המורה גוערת, הצלצול נשמע, תלמידה ממקללת, שלוש משתיקות אותה, המורה מרגיעה וחוזר חלילה
4 ש"ח זה מעט מאוד!!!אני, כמתמללת פרטית מלכתחילה לוקחת רק הקלטות ברורות , וגובה 4 ש"ח לדקת הקלטה. ככה הכי נח לי , וככה מזמין העבודה יודע בדיוק כמה יצא לו העבודה ואין את החשש שמא חלמתי בזמן העבודה ולכן יצא לי מלאאא שעות.
(ובד"כ מזמיני תמלולים לא באמת אוחזים את רמת העבודה)
4 ש"ח לדקת הקלטה, ז"א שכשלקוח מביא הקלטה לתמלול, את בודקת את אורך ההקלטההמשרד שלנו מתעסק הרבה עם הקלטות ותמלולים
הקלטות סטנדרטיות- שמע ברור ורהוט בלי רעשי רקע, עד 3 דוברים בד"כ מתמללים או לפי עמוד או לפי דקת הקלטה.
עמוד מעוצב לפי גופן דוד גודל 14 מרווח כפול- בד"כ לוקחים 15 ש"ח לעמוד. אבל זה קצת בעייתי כי אפשר למרוח עמודים על כל המהום או חצי מילה לפתוח שורה חדשה וככה יוצא טונות עמודים וזה בעייתי.
לאחרונה התחילו לגבות מאיתנו לפי דקת הקלטה שזה 10 ש"ח לדקה.
כל הנ"ל הם מחירים של חברה מקצועית שמתמללת לבתי משפט .
אני, כמתמללת פרטית מלכתחילה לוקחת רק הקלטות ברורות , וגובה 4 ש"ח לדקת הקלטה. ככה הכי נח לי , וככה מזמין העבודה יודע בדיוק כמה יצא לו העבודה ואין את החשש שמא חלמתי בזמן העבודה ולכן יצא לי מלאאא שעות.
(ובד"כ מזמיני תמלולים לא באמת אוחזים את רמת העבודה)
4 ש"ח לדקת הקלטה, ז"א שכשלקוח מביא הקלטה לתמלול, את בודקת את אורך ההקלטה
ואם מדובר (לדוגמא) בתמלול של שעה המחיר יהיה לפי 4 שעות?
הבנתי נכון?
מאוד מאוד מעט!!!זה אומר שאם ההקלטה היא באורך של שעה= 60 דקות
אז המחיר של התמלול יהיה 240 ש"ח (60 דקות *4 ש"ח לדקה)
כמה תוים יוצא לך בשעת תמלול?ייתכן. בינתיים לא נתקלתי זה.
בדקתי עבודות קודמות שעשיתי בתמלולי הרצאות, לפי תווים יצא לי יותר נמוך ממה שקבלתי לפי דקת הקלטה.
אבל שוב, אני לוקחת רק הקלטות ברורות מאד.
בקיצור, בכל עבודה צריך לדעת לתמחר בלי להפסידבדקתי שוב, את צודקת. לפי 8 ש"ח ל1000 תווים יוצא יותר. (פער של 30 ש"ח )
כנראה שמקודם בדקתי בטעות לפי תווים ללא רווחים.
טוב, נשקול להעלות מחיר![]()
זה נכון, אבל חשבתי על מה שכתבת לי, ואני לא בטוחה שארצה להעלות מחיר כי בתכלס יוצא לי 80 ש"ח לשעת עבודה. זה מספק אותי והמחיר שלכאורה יוצא יותר זול, מספק גם את הלקוחות.בקיצור, בכל עבודה צריך לדעת לתמחר בלי להפסיד
אני משתמשת בתוכנה express scribe שמאטה לי את פס הקול לפי הקצב שמתאים לי
לוקח לי כל דקה לתמלל שתי דקות - גג שלוש דקות.
יוצא מדויק ולא מתיש בכלל.
זה נכון, אבל חשבתי על מה שכתבת לי, ואני לא בטוחה שארצה להעלות מחיר כי בתכלס יוצא לי 80 ש"ח לשעת עבודה. זה מספק אותי והמחיר שלכאורה יוצא יותר זול, מספק גם את הלקוחות.
כן הייתי מעלה מחיר לעבודות קטנות. אבל בינתיים העבודות שאני מקבלת זה עבודות גדולות מאד (50 הקלטות להוצאת ספרים) אז מגיע להם מחיר מיוחד, לא?
אם את עוברת פעם אחת בלבד וכותבת לפי הקצב זה באמת לוקח 2-3 דקות כל דקהאני משתמשת בתוכנה express scribe שמאטה לי את פס הקול לפי הקצב שמתאים לי
לוקח לי כל דקה לתמלל שתי דקות - גג שלוש דקות.
יוצא מדויק ולא מתיש בכלל.
זה נכון, אבל חשבתי על מה שכתבת לי, ואני לא בטוחה שארצה להעלות מחיר כי בתכלס יוצא לי 80 ש"ח לשעת עבודה. זה מספק אותי והמחיר שלכאורה יוצא יותר זול, מספק גם את הלקוחות.
כן הייתי מעלה מחיר לעבודות קטנות. אבל בינתיים העבודות שאני מקבלת זה עבודות גדולות מאד (50 הקלטות להוצאת ספרים) אז מגיע להם מחיר מיוחד, לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים