איך מתנתקים מ - הוט?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מסלול דקות שיחה ואינטרנט.
איך מתנתקים? איך אני מחזיר את המודם?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תפנו אליהם- 1800077077.
ובאמת המסלולים המוזלים הסתיימו עכשיו, שימו לב לעבור חברה לפני שתחויבו במאות שקלים. אנחנו מעונינים לפתוח קבוצה מאורגנת.... עיינו באשכול שאפתח בדקות הקרובות

• הוסף לסימניות
אגב, אם יש לכם קשיים בהתנתקות חפשו בגוגל אתר בשם "נֶתֶּק", שם ניתן להתנתק מכל מיני חברות שלא מעוניינות להיפרד מכם...

• הוסף לסימניות
התנתקתי מהוט שבוע שעבר. אמנם זה גבה ממני זמן של שנים שלושה טלפנים אבל הם ניתקו אותי די מיד לבקשתי.
שאלתי אותם אם יש מסלול של 'שלם דבר' והם אמרו שאין להם כזה דבר כך שמחלתי להם על השרותים שלהם ונפרדנו לשלום.
את המודם הם נותנים אופציה להחזיר בחנות שרות או שנציג מגיע לקחת. רק שיש לוודא של השרות האחרון הם לא גובים כסף.

• הוסף לסימניות
ממה שזכור לי הוט גבו לי לפני שנתיים דמי התנתקות מהקו הטלפוני שלהם 250 שקל בערך, כדאי לשים לב כי לא היה לי שום מושג שהם עושים דבר כזה ואחרי שביטלתי את ההו"ק התחילו לשלוח לי חובות עם הסכום הנ"ל דרך משרד עורכי דין. לקח לי המון זמן לגמור את הסיפור הזה ולהוכיח להם שזה לא בעיה שלי שלא יידעו אותי על זה ואני לא צריכה לשלם את העו"ד.

• הוסף לסימניות
רק דרך נתק, הם כבר ירדפו אחריך.

• הוסף לסימניות
מנסיון, חשוב מאד להחזיר את המודם (לכל חברה שלא תהיה)
אחרת יחייבו אתכם עליו ברגע שאתם מתנתקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;968050:
תפנו אליהם- 1800077077.
ובאמת המסלולים המוזלים הסתיימו עכשיו, שימו לב לעבור חברה לפני שתחויבו במאות שקלים. אנחנו מעונינים לפתוח קבוצה מאורגנת.... עיינו באשכול שאפתח בדקות הקרובות

מה זאת אומרת? מי שכבר במסלול מוזל גם מסתימת לו התוכנית
איפה האשכול החדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה