איך מתעסקים עם האנטי וירוס ?

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסק און קי וכנראה היה בזה וירוס ומאז כל כמה שניות קופץ לי האנטי וירוס (אני לא יודע לפרט של איזה חברה האנטי וירוס אבל הסמל שלה זה מטריה אדומה)

• הוסף לסימניות
יש לך אייקון שאתה צריך ללחוץ עליו, ולהריץ סריקה של המחשב, והאנטי וירוס עצמו צריך לבצע לך את זה אוטומטית ברגע שש וירוסים

• הוסף לסימניות
קראתי שוב את ההודעה-
ברגע שיפתח לך הבלון שמתריע לך על הוירוס, תלחץ עליו, וקרוב לוודאי שיהיה כתוב לך משהו על סריקה או משהו כזה.... או לפחות בקשה שלך לאישור לטפל בזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck770;431391:
קראתי שוב את ההודעה-
ברגע שיפתח לך הבלון שמתריע לך על הוירוס, תלחץ עליו, וקרוב לוודאי שיהיה כתוב לך משהו על סריקה או משהו כזה.... או לפחות בקשה שלך לאישור לטפל בזה

דבר ראשון תודה אבל אני לא יודע מה מבצע את המחיקה של הוירוס,

• הוסף לסימניות
תתקשר אליי- אני שולחת לך הודעה אישית

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרת
א. לפי הסמל יש לך אנטי וירוס אנטי ויר של אוירה
ב. מה לעשות תכנס למחשב שלי תעמוד על הקובץ של האונקי, קליק ימני, שם תראה את הסמל האדום לחץ עליו ותריץ סריקה
ג. בעיקרון כדאי להכניס להסגר ולא למחוק אבל זה רק בכלליות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה