זה לא עובד ככה בג'ימייל.נכתב ע"י סתם;612033:גם לי הגיע!
זה נראה לי משהו מכאן- מפרוג,
צריך לכתוב כך בגדול כאן באתר!!!
בקשה! לכל הגולשים באתר זה
נא לא להוספינו, גם אם היינו איתכם פעם בקשר עבודה/אנחנו ברשימות תפוצה שלכם
לחברות תקשרתיות חברתיות מקוונות!!!!
זאת לא הדרך שלנו! אנחנו לא מהמתצרפים, מהמצייצים, לכל הרשתות האלו!
הכל זה טומאה!ומביא לעברות של יהרג ואל יעבור!
תודה!
אהה. אני קבלתי עכשיו את המייל הזה, דווקא תחת השם שלך...נכתב ע"י dvory;612045:זה לא עובד ככה בג'ימייל.
ברגע שיש למישהו כתובת ג'ימייל והוא שולח למישהו אחר הודעה דרך דואר זה, אוטומטית הכתובת הזו מתווספת לרשימת אנשי הקשר בג'ימייל. יש איזה אתר שנקרא MYZAMAN שאין לי מושג מה הוא ואני גם לא מתכוונת לבדוק, ודי בכך שמישהו אחד ששלח לך אי פעם מייל נרשם בו בטעות, כדי שתישלח הודעת הזמנה לכל אלה שפעם קיבלו מאותו נרשם אומלל מייל, וככה הטעות ממשיכה להתגלגל. זה לא חלילה נעשה ע"י אותו אדם.
זה בדיוק מה שעשיתי ועשו גם לי. אבל המייל מהאתר מגיע קודם, וכששומרים על הכלל של 'ראשון- ראשון'- אז...נכתב ע"י trew;612051:אז למה למשל לא לשלוח לכל הרשימת אנשי קשר שוב מייל אזהרה שלא לפתוח את המייל הראשון שנפתח?
עריכה: לפי מה שקראתי בהודעה מעלי שווה מאוד להחליף סיסמא למייל שלכם כי זה לא הדבר היחידי שהם יכולים לעשות עם המייל שלכם
אגב ממתי מספקים לאתר שהוא לא המיל שלכם את הסיסמא של המייל שלכם???
נכתב ע"י dvory;612050:אבל כדי לקרוא את צריכים לתת את שם המשתמש והסיסמה של האימייל שלכם
הנה מדד אמיתי על רמת פופלריות של משתמשי פרוגנכתב ע"י prog;612161:קיבלתי כבר למעלה מ 5 הודעות כאלו היום..... רובם מגולשי האתר שמטבע הדברים יש להם את המייל שלי....
חיים
חשבתי גם לשלוח את זה ישר לדואר זבל, אבל אם אעשה זאת- ההודעות הבאות מאותו השולח יכנסו לדואר זבל אוטומטית לא?נכתב ע"י לשם שינוי;612169:כבר הרבה זמן שאני מקבלת כאלה הודעות.
בפעם הראשונה שאלתי את אותה חברה מה זה מה שהיא שלחה, וכשהבנתי שיא לא יודעת מכלום, פשוט לא לחצתי.
מאז זה לא מפסיק להגיע מכל מיני אנשים. אבל ב"ה מדוור ישירות לדואר זבל.
מסתבר שבלחיצה על הקישור אתה מאפשר להם גישה לשלוח לכל אנשי הקשר שלך הודעות ו"הזמנות" "בשמך".![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י bbr;612014:גם לי הגיע הודעה מהאתר הזה אבל אני באתרוג וכשלחצתי הוא הראה לי חסימה ב"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים