איך מתפטרים מאתר שחדר לי למייל?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה ממישהו דרך האתר myzamana.com לחצתי על קישור, הקשתי את שמי ו--- אני בפנים. הודעה בשמי נשלחה לכל מי שאי פעם תיקשר איתי בג'ימייל.
הצילו! איך מבטלים את הרישום לאתר הזה?
ואיך מזהירים את כל מי שקיבל את המייל לא להיכנס לקישור?

• הוסף לסימניות
גם לי הגיע הודעה מהאתר הזה אבל אני באתרוג וכשלחצתי הוא הראה לי חסימה ב"ה

• הוסף לסימניות
שימי כאן את הקישור שכולנו נדע

• הוסף לסימניות
גם לי הגיע!
זה נראה לי משהו מכאן- מפרוג,

צריך לכתוב כך בגדול כאן באתר!!!

בקשה! לכל הגולשים באתר זה
נא לא להוספינו, גם אם היינו איתכם פעם בקשר עבודה/אנחנו ברשימות תפוצה שלכם
לחברות תקשרתיות חברתיות מקוונות!!!!
זאת לא הדרך שלנו! אנחנו לא מהמתצרפים, מהמצייצים, לכל הרשתות האלו!
הכל זה טומאה!ומביא לעברות של יהרג ואל יעבור!

תודה!

• הוסף לסימניות
לא. זה לא מפרוג.
האתר מוסיף את כל אנשי הקשר באופן אוטומטי - יש לי ג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;612033:
גם לי הגיע!
זה נראה לי משהו מכאן- מפרוג,

צריך לכתוב כך בגדול כאן באתר!!!

בקשה! לכל הגולשים באתר זה
נא לא להוספינו, גם אם היינו איתכם פעם בקשר עבודה/אנחנו ברשימות תפוצה שלכם
לחברות תקשרתיות חברתיות מקוונות!!!!
זאת לא הדרך שלנו! אנחנו לא מהמתצרפים, מהמצייצים, לכל הרשתות האלו!
הכל זה טומאה!ומביא לעברות של יהרג ואל יעבור!

תודה!
זה לא עובד ככה בג'ימייל.
ברגע שיש למישהו כתובת ג'ימייל והוא שולח למישהו אחר הודעה דרך דואר זה, אוטומטית הכתובת הזו מתווספת לרשימת אנשי הקשר בג'ימייל. יש איזה אתר שנקרא MYZAMAN שאין לי מושג מה הוא ואני גם לא מתכוונת לבדוק, ודי בכך שמישהו אחד ששלח לך אי פעם מייל נרשם בו בטעות, כדי שתישלח הודעת הזמנה לכל אלה שפעם קיבלו מאותו נרשם אומלל מייל, וככה הטעות ממשיכה להתגלגל. זה לא חלילה נעשה ע"י אותו אדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;612045:
זה לא עובד ככה בג'ימייל.
ברגע שיש למישהו כתובת ג'ימייל והוא שולח למישהו אחר הודעה דרך דואר זה, אוטומטית הכתובת הזו מתווספת לרשימת אנשי הקשר בג'ימייל. יש איזה אתר שנקרא MYZAMAN שאין לי מושג מה הוא ואני גם לא מתכוונת לבדוק, ודי בכך שמישהו אחד ששלח לך אי פעם מייל נרשם בו בטעות, כדי שתישלח הודעת הזמנה לכל אלה שפעם קיבלו מאותו נרשם אומלל מייל, וככה הטעות ממשיכה להתגלגל. זה לא חלילה נעשה ע"י אותו אדם.
אהה. אני קבלתי עכשיו את המייל הזה, דווקא תחת השם שלך...
אבל בזכותכן ידעתי לא ללחוץ עליו.

• הוסף לסימניות
הנה עוד מידע על האתר המפוקפק:

המקור כפי שהוא מופץ ברשת
אתם מקבלים אימייל מאדם המוכר לכם. באימייל כתוב שאתם צריכים ללחוץ על קישור כדי לקרוא את ההודעה. ככה נראה האימייל

myzamana.jpg

הסבר
האתר ששולח את המכתבים האלה myzamana.com, הוא אתר הכרויות הודי.

האתר מפעיל פיתוי ידוע שקשה לא להתפתות אליו. אתם מקבלים אימייל ממישהו שאתם מכירים. לא תקראו? אבל כדי לקרוא את צריכים לתת את שם המשתמש והסיסמה של האימייל שלכם. ברגע שאתם מספקים לאתר את המידע, הוא מייד ניגש לספר הכתובות שלכם ושולח הזמנות לשאר החברים שלכם. וחוזר חלילה.

תרמית מסוג זה שעדיין פעילה היא Check out my photos on Shtyle.fm

אני מציע למחוק מייד כל הודעה אוטומטית כזאת שאתם מקבלים מחברים. אם יש להם מה להגיד לכם, שיעשו זאת בטלפון, בפייסבוק או באימייל אישי.

אם התפתיתם לאתר, אני מציע להחליף את הסיסמה של חשבון האימייל שלכם. מי יודע איזה עוד שימוש יוכלו לעשות בו?
(מועתק מאזהרת SPAM)

• הוסף לסימניות
אז למה למשל לא לשלוח לכל הרשימת אנשי קשר שוב מייל אזהרה שלא לפתוח את המייל הראשון שנפתח?

עריכה: לפי מה שקראתי בהודעה מעלי שווה מאוד להחליף סיסמא למייל שלכם כי זה לא הדבר היחידי שהם יכולים לעשות עם המייל שלכם

אגב ממתי מספקים לאתר שהוא לא המיל שלכם את הסיסמא של המייל שלכם???

• הוסף לסימניות
מעניין.... הגיע לי גם כזה מייל היום מאיזה דבורי שאין לי מושג מי זאת.....
למזלי לא פתחתי את הקישור- תודה שהערתם את תשומת ליבנו לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;612051:
אז למה למשל לא לשלוח לכל הרשימת אנשי קשר שוב מייל אזהרה שלא לפתוח את המייל הראשון שנפתח?

עריכה: לפי מה שקראתי בהודעה מעלי שווה מאוד להחליף סיסמא למייל שלכם כי זה לא הדבר היחידי שהם יכולים לעשות עם המייל שלכם

אגב ממתי מספקים לאתר שהוא לא המיל שלכם את הסיסמא של המייל שלכם???
זה בדיוק מה שעשיתי ועשו גם לי. אבל המייל מהאתר מגיע קודם, וכששומרים על הכלל של 'ראשון- ראשון'- אז...

• הוסף לסימניות
גם אלי הגיע מיפה יפה, מישהו מכיר?? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;612050:
אבל כדי לקרוא את צריכים לתת את שם המשתמש והסיסמה של האימייל שלכם

אילנית, זה מה שעשית??

• הוסף לסימניות
קיבלתי כבר למעלה מ 5 הודעות כאלו היום..... רובם מגולשי האתר שמטבע הדברים יש להם את המייל שלי....
:(
חיים

• הוסף לסימניות
גם אני...:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;612161:
קיבלתי כבר למעלה מ 5 הודעות כאלו היום..... רובם מגולשי האתר שמטבע הדברים יש להם את המייל שלי....
:(
חיים
הנה מדד אמיתי על רמת פופלריות של משתמשי פרוג ;)

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן שאני מקבלת כאלה הודעות.
בפעם הראשונה שאלתי את אותה חברה מה זה מה שהיא שלחה, וכשהבנתי שיא לא יודעת מכלום, פשוט לא לחצתי.
מאז זה לא מפסיק להגיע מכל מיני אנשים. אבל ב"ה מדוור ישירות לדואר זבל.

מסתבר שבלחיצה על הקישור אתה מאפשר להם גישה לשלוח לכל אנשי הקשר שלך הודעות ו"הזמנות" "בשמך". :( :( :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;612169:
כבר הרבה זמן שאני מקבלת כאלה הודעות.
בפעם הראשונה שאלתי את אותה חברה מה זה מה שהיא שלחה, וכשהבנתי שיא לא יודעת מכלום, פשוט לא לחצתי.
מאז זה לא מפסיק להגיע מכל מיני אנשים. אבל ב"ה מדוור ישירות לדואר זבל.

מסתבר שבלחיצה על הקישור אתה מאפשר להם גישה לשלוח לכל אנשי הקשר שלך הודעות ו"הזמנות" "בשמך". :( :( :(
חשבתי גם לשלוח את זה ישר לדואר זבל, אבל אם אעשה זאת- ההודעות הבאות מאותו השולח יכנסו לדואר זבל אוטומטית לא?
והרי ההודעות האלו- מגיעות מכתובת אימייל "אמיתית".

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה מה שכתבת.
שיגור ההודעה לדואר זבל לא גרם לשאר ההודעות ממנה להשלח לדואר זבל.
בכל מקרה, כדאי לך לבדוק בימים הבאים את תיבת הדואר זבל, אם מגיעים לשם הודעות שהן לא דואר זבל פשוט מסמנים אותן ולוחצים "לא דואר זבל".

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;612014:
גם לי הגיע הודעה מהאתר הזה אבל אני באתרוג וכשלחצתי הוא הראה לי חסימה ב"ה

כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה