- הוסף לסימניות
אני מארחת את כל המשפחה מחר לסעודה, ואני עם חום וצינון בנוסף גם לאנגינה.
יש דרך להתפטר מזה מהר עד מחר?
יש דרך להתפטר מזה מהר עד מחר?
נכתב ע"י קליפ;543320:מה השם המלא שלך?
אשתדל להתפלל עליך...![]()
התפללתי לרפואתך השלימה.נכתב ע"י גינגית;543359:שרה תמנה בת לאה
תזכי למצוות
בקושי ישבתי במגילה.
ולגבי תרופה, איפה אמצא עכשיו תרופה בפורים? הכל סגור פה.
לא יודעת איך אכין סעודת פורים לכל המשפחה.
נכתב ע"י דניאל נ;543363:אני חושב שזה לא חייב להיות סכום גדול העיקר הכוונה
נכתב ע"י Big;543364:העיקר להאמין בסגולה
נכתב ע"י גינגית;543380:תפילה צדקה ותשובה מעבירים את רוע הגזרה [רק כשמאמינים בזה כסגולה?]
כל ראש השנה ויום כיפור אומרים זאת.
נכתב ע"י דניאל נ;543440:יש פה הונגרים![]()
נכתב ע"י *לאה;543402:נו, מה שלומך ואיך הסתדרת? השארת אותי בלחץ...![]()
ברוך השם! יללה, לנוח כמה ימים עם אנטיביוטיקה ו "שתיה מרובה בתכלית מסינעמען טי" כמצוותו של יענקולנכתב ע"י גינגית;543470:ב"ה הרגשתי מצויין עד שכולם הלכו [לפני כ- 5 דקות] ושוב מתחיל הלחץ והחום.
ממש סייעתא דשמייא מיוחדת.
בזכותך היה לי פורים משהו משהו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ממדלת מקצועית1 //