כללי איך מתקינים את CS4, שהממשק יהיה אנגלית?

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להתקין עד שאדע בבירור, איך עושים זאת.
אין דבר מעצבן יותר מממשק בעברית

• הוסף לסימניות
כשאת מתקינה את המידל איסט, אז בפעם הראשונה הוא שואל באיזה שפה, את רוצה את ההתקנה, וחא"כ באיזה שפה את התוכנה, בפעם השניה תבחרי אנגלית. לגבי ההערה שלך על העברית, זה כל אחד וההרגל שלו.

• הוסף לסימניות
ברור שזו שאלה של הרגל. אני בטוחה שיש כאלה שיותר נוח להם עם העברית.
תודה רבה על העצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;283285:
כשאת מתקינה את המידל איסט, אז בפעם הראשונה הוא שואל באיזה שפה, את רוצה את ההתקנה, וחא"כ באיזה שפה את התוכנה, בפעם השניה תבחרי אנגלית. לגבי ההערה שלך על העברית, זה כל אחד וההרגל שלו.

זה ניתן לשינוי רק בזמן ההתקנה? אח"כ כבר לא?

• הוסף לסימניות
גירסאות שיש בהם 2 שפות, ניתן תמיד לשנות מהעדפות התוכנה.

• הוסף לסימניות
לא בכל התוכנות.

• הוסף לסימניות
לא. א"א לשנות אח"כ. צריך להתקין מחדש...

• הוסף לסימניות
תודה הרבס, ואולי אתה או אחרים יכולים להסביר לי, למה זה מסרב להתקין לי את האקרובט 9? פעמיים ניסיתי וזה פשוט לא מצליח להתקין אותו. יש דברים ספציפיים שמפריעים להתקנת האקרובט? גירסה CS3?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הארבס, תודה על התיקון. פשוט חשבתי שזה כמו בגירסאות הקודמות, שברובם היה ניתן לשנות.

אגב, בבריג' גם ניתן לשנות את השפה. וגם בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה