איך מתקינים מדפסת אלחוטית??

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת שיכולה להתחבר גם אלחוטית אך אני לא יודע איך להשתמש בזה..
אשמח להדרכה.
יש לי בבית מודם עם WIFI.
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
בעיקרון חייב חיבור ישיר לטלפון.
האלחוטי הוא לגבי החיבור למחשב בלבד.
איזה חברה זה?

• הוסף לסימניות
האם למדפסת יש גם wifi ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון חייב חיבור ישיר לטלפון.
האלחוטי הוא לגבי החיבור למחשב בלבד.
לא נכון בכלל.
מחברים את הנטסטיק למטען USB [או למחשב ומגדירים על מצב WIFI], עד שהנטסטיק מתחיל להבהב בצבעים ירוקים - כחולים, לפי מה שמקובל בנטסטיק.
מכניסים את דיסק ההתקנה, ומגדירים את מצב החיבור בתור 'רשת אלחוטית', פועלים לפי ההוראות, וזהו, אפשר להתחיל להדפיס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מדפסת שיכולה להתחבר גם אלחוטית
כנראה הכוונה חיבור על בסיס WIFI,
יש 2 סוגי מדפסות עם חיבורים אלחוטיים, הרגיל זה לחיבור לראוטר, ואז מה שכתבו כאן
מכניסים את דיסק ההתקנה, ומגדירים את מצב החיבור בתור 'רשת אלחוטית', פועלים לפי ההוראות, וזהו, אפשר להתחיל להדפיס.
אבל קיים גם מדפסות עם Direct WiFi, ואז פשוט עם הוויפי של המחשב מתחברים ישירות למדפסת. כמובן שזה יתאפשר רק אם הוויפי של המחשב לא 'תפוס', היינו שאינו מחובר למכשיר אחר (כדוג' הראוטר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך למחשב נייח? (עם סטיק)

• הוסף לסימניות
מחברים את המדפסת למודם ואז מתחברים דרך הרשת

• הוסף לסימניות
זו המדפסת שיש לי - Samsung SCX-483x 5x3x Series.

יש לי ראוטר של חברת AudioCodes עם משדר WIFI.
אני משתמש באינטרנט גם בחיבור של כבר רשת למחשב נייח וגם ב-WIFI למחשב נייד.

אני רוצה שאוכל לשלוח להדפסה גם מהמחשב הנייד.

אחפש את דיסק ההתקנה של המדפסת, אבל אם אני לא מוצא אותו יש מה לעשות? יש מאיפה להוריד את התוכנה שלהם שבה אני יכול להגדיר את החיבור האלחוטי??

שאלה אחרונה... יש לי השערה שאם הגדרתי את המדפסת לראוטר אוכל להדפיס מהמחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת לראוטר, גם בלי שהמחשב הזה יהיה מחובר ב-USB למדפסת. אני צודק??

תודה לכל העוזרים והמסייעים!!!

• הוסף לסימניות
פתאום יש לי צד שהמדפסת שלי לא אלחוטית.
השאלה היא באם אכן היא אינה אלחוטית האם שייך לחבר אותה ישירות לראוטר עם כבל וע"י כך להדפיס אלחוטית??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה