כללי איך מתקינים סקריפט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום, אני צריך עזרה דחופה ממש.:eek::eek::eek::eek:

ניסיתי להפעיל את הסקריפט שממקם עמודים מרובים באינדיזיין, וזה לא עבד, אז חשבתי שאולי זה פגום (למרות שזה כבר עבד בעבר...) חיפשתי בפורום ומצאתי סקריפט כזה, והסרתי את הקודם, וכעת אני לא יודע איך להתקין את החדש... ניסיתי להעביר אותו לתיקיה של הסקריפטים וזה לא עובד...

• הוסף לסימניות
תלחץ כפתור ימני על אחד הסקריפטים הקיימים ברשימה, ותפתח את התיקיה שלו (משהו עם אקספלורר) ולשם תעתיק את הסקריפט החדש

• הוסף לסימניות
אבל הוא לא נותן...

מה עושים?????

קבצים מצורפים

• לא נותן.PNG
    KB 39.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
תלחץ על המשך...
ואם הוא לא נותן, כנראה אתה עובד במקום שבו הטכנאי חסם אותך מלהתקין דברים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1858596:
תלחץ על המשך...
ואם הוא לא נותן, כנראה אתה עובד במקום שבו הטכנאי חסם אותך מלהתקין דברים...

הוא דווקא כן נותן, אבל כשאני מנסה להפעיל את הסקריפט (אחרי שאני משנה את הסיומת לvbs כמו כל הסקריפטים שם...), הוא מביא לי הודעה כזו:

קבצים מצורפים

• דווקא כן.PNG
    KB 11.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שהסיומת צריכה להיות JSX

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1858709:
הוא אומר שהסיומת צריכה להיות JSX
לא נראה לי שזה מה שהוא אומר.
יש לו בעיה בסקריפט עצמו. אולי הבדלי גרסאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1858715:
לא נראה לי שזה מה שהוא אומר.
יש לו בעיה בסקריפט עצמו. אולי הבדלי גרסאות.

הוא כותב שהשורה הראשונה בעייתית, ובשורה הראשונה כתוב שהמקור של הקובץ הוא בסיומת JSX, אז מסתמא זה הבעיה, שהוא לא מוצא את הקובץ הזה, הלא כן?

• הוסף לסימניות
בתיקיית הסקריפטים של אינדי צור תיקייה חדשה בשם Version 7.0 והכנס שם את הסקריפט.
תשאיר את השם כפי שהיה במקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1858764:
בתיקיית הסקריפטים של אינדי צור תיקייה חדשה בשם Version 7.0 והכנס שם את הסקריפט.
תשאיר את השם כפי שהיה במקור.

תודה רבה. אבל בינתיים זה לא עזר.

וכמו מקודם, כשאני לא משנה את השם, אז כשאני לוחץ על הסקריפט להפעיל אותו, הוא פותח את החלון הזה, שאני לא יודע מה הוא רוצה שאעשה איתו...

קבצים מצורפים

• מקור.PNG
    KB 66.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מה רוצה כבודו, הסקריפט פועל, הוא מבקש שתבחר קובף PDF למקם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1858849:
מה רוצה כבודו, הסקריפט פועל, הוא מבקש שתבחר קובף PDF למקם...

או, תודה רבה גדולה, מרוב לחץ כבר לא קלטתי שהישועה הגיעה...:D:D:D תזכה למצוות...

• הוסף לסימניות
אם כך, עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה