דרוש מידע איך מתקנים דלת שננעלת מעצמה?

• הוסף לסימניות
דלת של שירותים (בעבודה) שמדי פעם אנחנו מוצאות אותה נעולה גם כשאין אף אחד בפנים.
לפעמים אחרי שנועלים אותה מבפנים, היא לא נפתחת בקלות. צריך לסובב את המנעול לשני הכיוונים כמה פעמים עד שהוא תופס (שומעים קליק) ונפתח.
הבוס אמר שהוא יתקן את זה אבל זה כבר כמה שבועות ככה ולא בוער לו.
מישהו יודע איך אפשר לתקן? לא אכפת לנו לנסות לבד אבל אנחנו צריכות הוראות מאוד ברורות.

• הוסף לסימניות
דלת של שירותים (בעבודה) שמדי פעם אנחנו מוצאות אותה נעולה גם כשאין אף אחד בפנים.
לפעמים אחרי שנועלים אותה מבפנים, היא לא נפתחת בקלות. צריך לסובב את המנעול לשני הכיוונים כמה פעמים עד שהוא תופס (שומעים קליק) ונפתח.
הבוס אמר שהוא יתקן את זה אבל זה כבר כמה שבועות ככה ולא בוער לו.
מישהו יודע איך אפשר לתקן? לא אכפת לנו לנסות לבד אבל אנחנו צריכות הוראות מאוד ברורות.
דלת מגנט או מנעול ישן? המפתח קבוע בדלת (פרפר) או נשלף?

• הוסף לסימניות
תמונה אחת של איזור המנעול בדלת (מהחזית ומהצד) שווה אלף מילים.
מהתיאור נשמע שתצטרכו להחליף את המנגנון, זה לא סיפור יקר (כמה עשרות שקלים) ולא הרבה עבודה (פתיחה וסגירה של כמה ברגים עם מברג).
סביר שבאיזשהו שלב מישהו יתקע בתוך השירותים או שלא יהיה ניתן להיכנס, אז באמת כדאי לטפל...

• הוסף לסימניות
תמונה אחת של איזור המנעול בדלת (מהחזית ומהצד) שווה אלף מילים.
מהתיאור נשמע שתצטרכו להחליף את המנגנון, זה לא סיפור יקר (כמה עשרות שקלים) ולא הרבה עבודה (פתיחה וסגירה של כמה ברגים עם מברג).
סביר שבאיזשהו שלב מישהו יתקע בתוך השירותים או שלא יהיה ניתן להיכנס, אז באמת כדאי לטפל...
להחליף את המנגנון זה מעבר ליכולות הטכניות שלנו אבל יש משהו אחר לעשות באופן זמני?
כמעט כל יום מישהי ננעלת בשירותים (רק ל2-3 דקות עד שזה נפתח).

• הוסף לסימניות
להחליף את המנגנון זה מעבר ליכולות הטכניות שלנו אבל יש משהו אחר לעשות באופן זמני?
להחליף את המנגנון לא מסובך כל כך כמו שזה נשמע
הנה דוגמאות:
מצד שני, אם הבעיה היא רק שהלשונית נתקעת, אולי צריך רק לשמן אותה (שמן מכונות נמכר בכל טמבור) וזהו

• הוסף לסימניות
הלשונית גם קופצת מעצמה וננעלת לבד
גם לזה שמן יעזור? (לא מבין בזה אבל לא נשמע לי)
אם היא קופצת מעצמה בגלל שלפני כן היא היתה תפוסה, השמן יעזור שמראש היא לא תהיה תפוסה
אם יש בעיה אחרת, השמן באמת לא יעזור

• הוסף לסימניות
הלשונית גם קופצת מעצמה וננעלת לבד
גם לזה שמן יעזור? (לא מבין בזה אבל לא נשמע לי)
אני חשבתי לשים שמן אבל חברות שלי טוענות שזה עוזר לשחרר את הלשונית וכאן זה נראה שהלשונית מדי משוחררת.
שווה לנסות?

• הוסף לסימניות
מלנסות לא מפסידים! לפי התיאור גם לי נראה שזה לא יעזור ופשוט צריך להחליף את המנגנון...
זה ממש לא מסובך מידי
מקסימום תקנו ותבקשו מהגבר הראשון שיזדמן שיתקין...
יש לנו רק גבר אחד שם והוא הבוס
אין לי מושג איך מחליפים את המנגנון ולא ממש בוער לי ללמוד
אולי אני אבקש מבעלי שיבוא להחליף
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לנו רק גבר אחד שם והוא הבוס
נו... אולי אחרי שתקנו מהכסף שלכם הוא יבין את המחדל ויתקן סו"ס בעצמו... ואולי גם ישלם ;)
אין לי מושג איך מחליפים את המנגנון ולא ממש בוער לי ללמוד
אולי אני אבקש מבעלי שיבוא להחליף
תודה!
זה ממש פשוט...
יש המון סרטונים שמראים איך להחליף הביאו גם כאן באשכול אחד אם תרצו אחפש עוד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נו... אולי אחרי שתקנו מהכסף שלכם הוא יבין את המחדל ויתקן סו"ס בעצמו... ואולי גם ישלם ;)
הוא בטוח ישלם. הוא ממש בסדר עם דברים כאלה, רק סובל מדחיינות קיצונית...
ה ממש פשוט...
יש המון סרטונים שמראים איך להחליף הביאו גם כאן באשכול אחד אם תרצו אחפש עוד
מצאתי כמה אבל משום מה ברגע שהסרטון מתחיל אני מתחילה לראות כפול ושום דבר לא נקלט

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה