נכתב ע"י יוני מקרוני;n4895198:
לטובת אלו שמחליטים שלא לנסוע בתחבורה הציבורית, כאן המקום לציין כי השאטלים אינם בחינם, ועלות הנסיעה בהם עומדת על 20 שקלים מהחניון ועד לפתח היישוב במירון.
לכל צד ?
מה זה הגניבה זו ????
עושים הכל כדי שלא נגיע !!
מגבילים אוטובוסים , חוסמים את המכוניות, מפקיעים מחירים..
להמחשה לרמת המשכל והשרות של " משטרת ישראל" אספר
בבין הזמנים האחרון בחול המועד פסח יצאנו לירושלים עם רכב , כמובן המטרה לכותל...
בשנים עברו בשעות הערב בד"כ מצאנו גישה סמוך לכותל או חניון של חנה וסע. העיקר לא ללכת רגלי עם ילדים ברובע במוסלמי..
התקשרתי למשטרה לברר היכן ניתן לחנות התשובה נא להתקשר למחוז פלוני ( שי ?) ביקשתי מספר והתקשרתי יש צליל חיוג והמתנה המון זמן, בסוף הקו נופל והשיחה מתנתקת, מאז כל ניסיון התקשרות למספר מגיע ישר לניתוק ללא צליל חיוג. זה היה מוזר, לקחתי מכשיר נוסף וראה זה פלא יש צליל חיוג ! ממתין עד לניתוק, ואז זהו גם ממכשיר זה לא ניתן להתקשר יותר. מכשיר נוסף זה חוזר על עצמו !! חסוי מתנתק ישר . זאת אומרת נוספתי אוטמאטית לרשימת החסומים ???
זה לא ניגמר התקשרתי ל 110 והסברתי להם, אבל הם לא יודעים כלום לגבי ירושלים, היא אומרת לי אני יודעת שמעתי על זה פשוט הקו עמוס שם ולכן מתנתק !! אמרתי לה חצי יום אני מתקשר ואפילו פעם אחת לא הצלחתי לתפוס משהו זה בגלל עומס ???
החלטתי להתמודד לבד הגעתי עם הרכב עד למחסום ושאלתי את השוטרים להיכן מותר לי להגיע כדי לחנות, הם מצביעים לי לשם וזורקים אותי סתם לאן שהוא..
חצי שעה של סיבובים נכנסתי לאזור עם ערבים השוטרים שהיו שם לא ידעו לומר לי היכן לחנות הם רק ידעו לומר שעוד רגע יעיפו אותי משם...
בלית ברירה חניתי בחניון קרתא והלכנו ברגל עם עגלה של תאומים..
בחזור כבר ראיתי איך הרכבים נכנסים באין מפריע..
הטיפשות והאטימות של משטרת ישראל צצה לי בכל הזדמנות בין כשפתחתי תיק במשטרה בנושא של פיקוח נפש שניסגר מיד מחוסר ראיות ובין כשנסעתי לקבר רחל ואמרו לי לבוא בדיוק בשעות היחידות שהמתחם סגור , וכן בעבר כשבררתי על חניון במירון בל"ג בעומר קשקשו שטויות.
מההלוויה של מרן הרב עובדיה יוסף ומעצרת ההמונים למדתי לקח חשוב אחד, מה שהמשטרה אומרת ( לציבור החרדי בלבד ) צריך לעשות הפוך !
כשאמרו שכביש 1 חסום ופקוק וכביש 433 זורם נסעתי דוקא דרך כביש 1 והגעתי תוך פחות משעה. וחברי שיצאו ביחד איתי והאמינו למשטרה נתקעו בפקק שהמשטרה בעצמה עשתה והגיעו כמה שעות אחרי !!
והחכם לומ מהנסיון של השני.
בכל מקרה כולנו עולים בעז"ה בל"נ , אף אחד לא ירתיע אותנו, סעו בזהירות, תביאו הרבה שתייה, ולא ללבוש בגדים חמים. כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק.
"עולו והתכנשו להילולא דבר יוחאי"