איך נוסעים מבית שמש לטלז סטון?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיע מבית שמש לטלז סטון בשעות הבוקר, יש למישהו מושג על תחבורה כלשהי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בבוקר עד כמה שידוע לי צריך לקחת אוטובוס עד הגשר ומשם עולים על הגשר ויש אוטובוס שמגיע מכיוון ירושלעים לטלסטון
בחזור יש הסעה של העובדות בבית החלמה שאפשר להזמין שם מקום

• הוסף לסימניות
בדקתי בשבילך בכל קו
אין אוטובוס ישיר 2 אוטובסים
מבית שמש - מרכז בית שמש
אל מחלף-הראל מרכז-קו 415
מחלף-הראל מרכז עד טלזסטון-קו189
חברת סופרבוס
בהצלחה - אם תרצי זמנים אוכל לבדק לך

• הוסף לסימניות
תודה רבה זה עזר לי מאד.

• הוסף לסימניות
יש נהג בשם יניב שמסיע בכל בוקר עובדות לבית החלמה

אם תרצי - תוכלי לקבל את המספר שלו במזכירות של בית החלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י milk;981926:
אם תרצי - תוכלי לקבל את המספר שלו במזכירות של בית החלמה

תודה, בררתי אצלו אבל הוא יוצא ב7:05 - מידי מוקדם.
מכל האופציות נראה לי הכי הגיוני 418 עד מבשרת ומשם 189

• הוסף לסימניות
הסעות יניב

יש נהג שמבצע הסעות קבועות עבור היולדות,
הוא יוצא בשעות לפני צהריים מבי"ש, ובשעה 1 הוא חוזר מטלזסטון

0503865980

(ד"א הוא נותן שירות מעולה ליולדות, הוא מעמיס את המזוודות וכדו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה