Yerushalmit
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ראיתי שיש ישיר - 990 רק אחה"צ וערב ואני רוצה לנסוע כדי להגיע לשם עד שעות אחה"צ
תודה
תודה
ראיתי שיש ישיר - 990 רק אחה"צ וערב ואני רוצה לנסוע כדי להגיע לשם עד שעות אחה"צ
דרך רכסים יאריך בכמעט שעה.תבדקי את האופציה דרך רכסים.
דרך רכסים יאריך בכמעט שעה.
מרכסים צריך להגיע למרכזית בחיפה, ומשם לקרית אתא.
תלוי לאיזה מקום בקרית אתא את צריכה להגיע
בעיקרון 960 ממרכזית ירושלים למרכזית המפרץ ומשם יש מטרונית כל כמה דקות (מס' 2)
מרכסים יש לך קו 30 ישיר לקרית אתאמעניין. רכסים ממש צמודה לקרית אתא, וחברה אמרה לי שיש תחבורה ישירה- אולי רק בחלק משעות היום.
באוטובוס לרכסים לרדת בתחנה בצומת כפר חסידיםמרכסים יש לך קו 30 ישיר לקרית אתא
עד 22:15 בערב.
להגיע אתו מרכסים לק.אתא הרבה יותר קצר
מאשר לנסוע דרך חיפה ואז לקחת מטרונית שזה סיפור של עוד שעה.
לקו 30 לוקח כ-2\1 שעה עד לק.אתא
דרך רכסים יאריך בכמעט שעה.
מרכסים צריך להגיע למרכזית בחיפה, ומשם לקרית אתא.
באוטובוס לרכסים לרדת בתחנה בצומת כפר חסידים
לחצות כביש בתחנה ממול יש אוטובוס לקרית אתא(יש פעם בשעה...)
ב10 דק את בק.אתא
999.ראיתי שיש ישיר - 990 רק אחה"צ וערב ואני רוצה לנסוע כדי להגיע לשם עד שעות אחה"צ
תודה
פעם בשעה.אופ...@שפריצרית רכסים התקדמה.... יש קו 30 ישיר לק. אתא( די בתדירות נראה לי כל 20 ד' ..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים