עזרה איך נותנים לבת שלי אנטיביוטיקה? דחוףףף רעיונות!!!!

• הוסף לסימניות
לבתי בת ה6 חיידק בגרון.
אמורה לקבל פעמיים ביום 10CC מוקסיפן למשך עשרה ימים
היא לא מוכנה בשום אופן!!
מה אני עושה?
בבקשה רעיונות.........אני בבעיה!!!

מתחשק לי לוותר על זה. הילדה כבר יומיים בלי חום ומרגישה מצויין. אבל היום הרופאה התקשרה לומר שהמשטח חיובי ולהתחיל טיפול. זה מסוכן לא לתת?

• הוסף לסימניות
גם אצלנו בד"כ הסיפור דומה...

קונים בקבוק תות בננה או משקה אחר שהילד אוהב.
שותים לגימה מהשתיה המתוקה ואח"כ לגימה מהאנטיביוטיקה ושוב...
אצלנו זה עובד ב"ה.

• הוסף לסימניות
כדאי לברר יש תרופות שמותר לערבב אותם במשקה אחר ואם זה ילדה גדולה אז היא יכולה גם לסיים עד הסוף ואז אין בעיה.

• הוסף לסימניות
מיץ ענבים!
הוא מטשטש לגמרי את הטעם של התרופה,
כל פעם שהבת שלי חולה במקום לריב איתה שתסכים לקחת תרופה,
אני מערבבת לה בכוס ליקר קטנה עם מיץ ענבים ואומרת לה שהיא מקבלת "קידוש".. והעסק עובר בשלום... (בדכ..)

• הוסף לסימניות
לתת לה איזה שהיא סוכריה אחר כך(ממתק זה מה שקונה ילדים)

• הוסף לסימניות
לבת שלי בת 3.5 גם היה דלקת וקיבלה מוקסיפן,
אז דבר ראשון - תקני מוקסיויט ולא מוקיספן ולא אמוקסיקלין - הטעם של זה ממש טעים (בהתחלה היה לנו תרופה אחרת - וכל יום היה בכיות, את המוקסיויט היא לקחה בשמחה)
דבר שני - אפשר לומר לה לסתום את האף ולבלוע בבת אחת - זה מאד מאד עוזר לא לא להרגיש את הטעם...
בהצלחה ורפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: (כמה שיותר)
חד משמעית לא להזניח!!!!!!!!!
אצלינו מחוסר ידיעה זה התפתח לפסוריאזיס אצל ילד
לא מומלץ בכללללללללל - אח"כ הטיפול הרבה יותר לא נעים
אנחנו קנינו באופן חד"פ את המזרק ג'לי (:eek:) ופשוט עשינו תור תור שיראה שזה לא כזה נורא

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות בבקשה
חסד!
הבת שלי בת 10 ולא מוכנה לבלוע את המוקסילין
אין שום תרופה אחרת חוץ ממוקסילין....
הבו רעיונות!

• הוסף לסימניות
רק אצלינו הילדים ממש אוהבים את המוקסיפן? ;)
מה שכן רפאפן זה נורא!

• הוסף לסימניות
כמדומני שיש אנטיביוטיקה בשם אזניל שנותנים 3 ימים פ"א ביום וזה גם יותר טעים. תנסו לשאול את הרופא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה