דרוש מידע איך ניתן להוסיף קישור בתוך קובץ JPG

• הוסף לסימניות
אני צריכה להעלות לאיזה אתר קובץ JPG עם קישור
הגדרתי את הקישור ב-WORD
המרתי ל-PDF הקישור עובד
המרתי ל-JPG הקישור לא עובד

מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות!!
יש אפשרות לעשות את כל התמונה כקישור .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה
לא יודעת לא נסיתי תנסי ...
הצלחות

• הוסף לסימניות
אם אני אהפוך את התמונה לקישור, לא אוכל להעלות את זה לאתר שדורש רק קבצי JPG הלא כן?
אני לא רואה סיבה שלא תהיה אופציה באתר להטמיע קישור בתוך התמונה
אם את לא מסדרת תתקשרי לתמיכה של החברה שבנתה את האתר
כמו שכאן בפרוג יש פרסומות - תמונה שבלחיצה על התמונה את מופנית לאתר של מפרסם

• הוסף לסימניות
אני לא רואה סיבה שלא תהיה אופציה באתר להטמיע קישור בתוך התמונה
זו הטמעה בתוך קטגוריה שנקראת תיקיית עבודות
אפשר להעלות שם רק קובץ JPG

• הוסף לסימניות
ראיתי שבתוכנות של אדריכלות אפשר להטמיע קישור (REVIT אולי בעוד?)
מי יש לו/ה תוכנה כזו ומתנדב/ת לעזור לי בזה?

אולי אפשרי גם בפוטושופ?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה